Очаквайте Поли Генова „По гащи“ – видео с онлайн видео и снимки

Очаквайте Поли Генова „По гащи“ – видео

Поли Генова снима „По гащи“

Млада изпълнителка и жури на X Factor Поли Генова сподели пред камерата на Music Space TV, че съвсем скоро ще можем да я видим в ролята на принцеса в мюзикъла „Аладин“ по едноименната приказка.

„Премиерата на спектакъла ще е на 1 декември, а аз съм в главната женска роля“, разказва ентусиазирано Поли Генова. Мюзикълът е създаден специално за българската аудитория, това го прави жив, а не суховат и звучащ като изваден от книгите.

Генова разкрива, че в ролята на Аладин ще бъде актьорът Ненчо Балабанов, досега повече известен като „бате Ненчо“ от дублажа. В злия магьосник ще се превъплъти Дони. „Изобщо ще бъдем един много голям и нестандартен екип“, обяснява Поли Генова.

Певицата допълва, че не спира да твори и в момента се е фокусирала върху още нови неща, едно от които е заснемането на видеоклип към последното й парче, което носи провокативното име „По гащи“. То е съвместен проект с момичетата от LaTiDa (виж Фейсбук страницата им). Трите момичета пеят заедно от 1995 година в група “Бон-Бон“.

Гледай видео запис от интервюто с Поли Генова:

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юли 2012 г.