Очаквай по Hallmark Channel през юни: нов сериал и още премиери! с онлайн видео и снимки

Очаквай по Hallmark Channel през юни: нов сериал и още премиери!

ЮНИ 2010 по Hallmark Channel

ПРЕМИЕРЕН СЕРИАЛ: ЖИВОТ СЛЕД РАЗВОДА
(THE STARTER WIFE)
От 9 до 23 юни, всяка сряда,

Един филм с участието на носителката на наградата „Еми” Дебра Месинг в ролята на отегчена и разглезена съпруга на шеф на холивудско студио, зарязана седмици преди да изтече срокът на предбрачния й договор (и точно, когато годините вече започват да й личат!) Изоставена от холивудското общество, което някога я е обожавало, тя трябва да напусне защитения си свят и да потърси нови възможности, които преди това не е забелязвала. Секси, остроумно и изключително забавно телевизионно преживяване, „Живот след развода” е номиниран за награда „Еми” разказ за възхода, провала и „прераждането” на една жена, видян през призмата на социалния живот в Лос Анжелис.

Филмът е базиран на бестселъра на Джиджи Леванджи Грейзър.

ГЛЕДАЙТЕ ОТНОВО

ЗАКОН И РЕД: УМИСЪЛ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ VII
(LAW & ORDER CRIMINAL INTENT VII)
Всеки понеделник, 20:00

Във войната с престъпността в Ню Йорк, най-лошите нарушители на закона са преследвани от детективите на специалния отряд за разкриване на тежки престъпления. Това са техните истории. „Закон и ред: Умисъл за престъпление” запознава зрителите с начина на мислене на престъпниците, проследявайки психологическите подходи, използвани от елитния отряд в разкриване на престъпленията. Екипът е ръководен от детектив Горън (Винсънт Д’Онофрио) – изключително способен професионалист с отличен следователски нюх. Подобно на него, партньорката му, детектив Иймс (Катрин Ърб), използва силната си интуиция при разрешаването на случаите. В този сезон Иймс трябва да възобнови разследването на убийството на съпруга си, след като бившият му партньор е убит, Логън и Фалачи са разтърсени емоционално, когато разследват бруталната екзекуция на колежанин.

ПРЕМИЕРНИ ФИЛМИ

СЕГА И ЗАВИНАГИ
(ALWAYS & FOREVER)
1 юни, вторник, 20:00

След 20 години Грейс все още помни добре гимназиалните си години и първата си любов Майкъл, сякаш е било вчера. Срещата на випуска от гимназията събира отново бившите гаджета. Въодушевени от срещата си, те се връщат назад в спомените си, за да открият, че пламъкът на любовта не е угаснал. Но дали не е твърде късно за втори шанс?

ЖЕСТОКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ
(REALITY BITES)
5 юни, събота, 20:00

В това проучване на Поколение X отличничката на випуска Лилейна, заснема с видеокамера пародиен филм за живота на приятелите си след завършването на колежа – най-добрата й приятелка Трой, мързелива и вечно безработна музикантка; мениджъра Вики, която се тревожи за резултатите от изследването си за СПИН; и Сами, който има проблеми със сексуалността си. Когато Лилейна среща амбициозния шеф на видеостудио Майкъл, който харесва домашното й видео за своята програма от типа на MTV, тя трябва да реши кое е по-важно за нея – материализма на юпито Майкъл или философските размисли на Трой. Режисиран от Бен Стилър, с участието на Уинона Райдър, Рене Зелуегър и Итън Хоук, филмът показва реалната картина на нещата, които се случват в този момент от историята, в тяхната културна значимост и безкрайна забавност.

ПЛЕТЕНИЦА ОТ ЛЪЖИ
(WEB OF LIES)
11 юни, петък, 20:00

Аби Търнър има всичко, за което човек може да мечтае – интелект, външност и страхотна работа като водещ проектант на системи за безопасност в интернет в „Къстъдис системс”. Но, когато привидно перфектният й приятел Джош Лоусън бива убит, подреденият свят на Аби се сгромолясва. Оплетена в паяжините на нечисти заговори и ужасни предателства, Аби трябва да разчита на пъргавия си ум и аналитични способности, както и самата тя да си послужи с малко измама, ако иска да оцелее в тази ужасна „Плетеница от лъжи“.

АМЕРИКАНСКИ ПАЙ: НА ЛАГЕР С ОРКЕСТЪРА
(AMERICAN PIE: BAND CAMP)
12 юни, събота, 21:00

Това е премиерата по Hallmark Channel на хитовия филм за тийнейджъри, в който малкият брат на Стив Стифлър – Мат, е изпратен за наказание на „лагер с оркестъра”, където планира да направи серия от номера на децата. Ho, увлечението му по една млада жена може да промени палавото му поведение. „Американски пай” ще ни срещне отново с актьора Юджийн Ливай в ролята на таткото на Джим и с неговите интересни и често пъти необичайни мъдрости.

ЦВЕТАРКАТА
(FLOWER GIRL)
15 юни, вторник, 20:00

За една цветарка, на която никога не й е вървяло с мъжете, е време нещата да се променят към добро! Точно, когато Лоръл Хейвърфорд вече е започнала да се съмнява, че някога ще срещне принца на бял кон, от който ще й спре дъха, по волята на съдбата в живота й се появяват двама различни мъже, които започват да я ухажват активно – очарователния д-р Ивън Купър и мистериозния писател Стивън Банкс. Но тъй като не може да се среща вечно и с двамата, Лоръл трябва да реши дали може да си позволи да чака повече Принца или да се омъжи за човек, когото не обича, само за да създаде семейство.

ВТОРИ ШАНС
(SECOND CHANCES)
25 юни, четвъртък, 20:00

Преди две години репортерката Кейт Фишър е направила интервю с човек, който се оказва сериен убиец и това предизвиква гневен обществен отзвук. Убеждението на Кейт, че този мъж не е Септемврийският убиец, води до още едно безсмислено убийство. Дали ако Кейт беше предала интервюто на властите, Лора Роуз щеше да е още жива? След като е загубила съпруга си, работата си и трезвата си самооценка, сега тя се опитва да сложи ново начало като професор по медийна етика. Но някъде там, някой още не е забравил миналото й. Кейт трябва да се досети кой от студентите й желае смъртта й, преди за нея и за малкия й син да е станало твърде късно.

МАЖОРЕТКИ
(BRING IT ON AGAIN)
26 юни, събота, 20:00

В първата част на филма отборът на мажоретките от секси гимназистки е отвял напълно конкуренцията. Сега те пак загряват и покачват оборотите. Само че този път са вече в колежа – постъпките са по-необуздани, любовта е по-бурна, а конкуренцията е по-жестока отвсякога. Всъщност, основната конкуренция е между отбора от студентките от по-високи курсве и талантливите млади първокурснички, които са принудени да направят свой отбор и да си премерят силите със старшите за правото да представляват университета на националното първенство.

НА ВОЛЯ
(UNCORKED)
29 юни, вторник, 20:00

Във винарския край на Калифорния преуспяващата бизнес дама Джони среща красив готвач. Финансовите затруднения, които изпитва фамилната му винарска изба сближават двойката.

Идеята на Джони да помогне на семейството да реши финансовите си проблеми, като им намери дистрибутор, налага на Джони да удължи престоя си в малкото градче – нещо, което изглежда като сладка отплата за всички заинтересовани. Но, когато Джони получава предложение за нова работа далече от всичко, към което междувременно се е привързала, тя е изправена пред трудно и неизбежно решение.

ФИЛМИ ЗА МОМИЧЕТА по HALLMARK CHANNEL

Всеки вторник от 20:00 и 22:00

В премиерата на „Сега и завинаги” (1 юни) ще видим Грейс и Майкъл да си припомнят миналото на среща на випуска от гимназията. Дали старата любов ще пламне отново? Следва „Целувката”, в който Кара пътува до Париж по следите на един автор. Във филма „В атака” (8 юни) ученичките от едно училище са обезпокоени от предстоящото сливане с училище за момчета. Следва „Труден живот: борбата на Мери Кей” с участието на Шърли Маклейн проследява трудния път към върха в козметичната индустрия. В премиерния филм „Цветарката” (15 юни) едно момиче търси любовта, докато в „По време на една сватба” Дженифър е разколебана в решението си да се омъжи след среща с един рибар седмица преди сватбата. „Сватбена треска” (22 юни) е разказ за приключенията на цинична авторка на любовни романи, която помага на нещастна в любовта редакторка да намери идеалния мъж. Следва „Женски хитрини”, в който моден фотограф се обзалага с конкурента си, че може да превърне едно обикновено момиче в супермодел, без да си дава сметка за последиците – особено, когато се влюбва в момичето. Премиерата на „На воля” (29 юни) по Hallmark Channel проследява съдбата на преуспяваща бизнес дама, която среща красив готвач във винарския край на Калифорния, а „Преди да кажеш „Да” е романтична комедия, в която изоставено от любимата си момче пътува назад във времето, за да предотврати събитията, които ще станат причина за циничното отношение на любимата му към брака.

НОЩ НА ТРИЛЪРИТЕ ПО HALLMARK CHANNEL

Всеки петък от 20:00 и 22:00

„За части от секундата” (4 юни) е разказ за това как животът на един богат адвокат (Клайв Оуен) се променя завинаги след спор с непознат, завършил неочаквано със смърт. Следва „Да живееш с врага”, в който Алисън се влюбва в програмиста и милиардер Филип, скоро след което двамата се женят. Но скоро тя започва да подозира любимия си в смъртта на бившата му съпруга. Крие ли той тайни от нея? Премиерният „Плетеница от лъжи” (11 юни) разказва за проектанта на системи за безопасност в интернет Аби, която след убийството на приятеля си се оказва оплетена в паяжините на нечиси заговори и ужасни предателства. Следва „Призрачен образ” – филмов разказ за случващото се след катастрофа, при която млада видеоредакторка загубва приятеля си, но скоро след това той започва да общува с нея от отвъдното. В „Критична точка” (18 юни) една лаборантка, страдаща от шизофрения, трябва да разреши случай на убийство, за да запази здравия си разум. Следва „Голяма котка”, в който Алис среща любовта на живота си, но скоро внимателното му отношение прераства в обсебване и тя трябва да се бори за живота си. Премиерата на „Втори шанс” (25 юни) е разказ за журналистка, заплатила скъпа цена за наивността си, а „Под прикритие: Предадено доверие” е история за убиец, който набелязва жертвите си в интернет сайт за запознанства.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 май 2010 г.