Очаквай по bTV – нови филми (с видео анонси) и програмата

Aнотации към филмовата програма на bTV за периода 30 и 31 октомври 2010 г., събота и неделя

СЪБОТА, 30 октомври
13:00 ЧАСА
Изборът на сърцето
Оригинално заглавие: Rosamunde Pilcher: Entscheidung des Herzens (Германия)
Жанр: Романтичен
Режисьор: Томас Херман
В ролите: Габи Дом, Михаел Деген,Макси Варвел, Бернхард Писк, Кристоф Мори, Йоаким Кретцер, Сжулия Каркхоф, Матиас Паул, Паул Лаверс

За младата и талантлива модна дизайнерка Антония Уинстън всичко върви като по вода. Докато открива, че нейният годеник Петер я е измамил. Разочарована и дълбоко наранена, Антония напуска Лондон и отива на почивка при родителите си в Корнуол. Там тя се запознава с чаровния адвокат Дейвид Скот, който ще се опита да осъди Петер и да убеди Антония да се върне в Лондон.

В същото време Антония вижда, че родителите й са изправени пред трудности. Баща й получава сърдечен удар и трябва спешно да влезе в болница. Антония започва да се занимава с фирмените дела. Напълно неочаквано, тя намира силна подкрепа в Дейвид, който се чувства все по-привлечен от нея и се опитва да спечели доверието й.

Край болничното легло на баща си тя среща и Том – приятел от детството, който също предлага своята помощ. Антония обаче няма представа, че Том играе двойна игра и целта му е да попречи на любовта между нея и Дейвид…

22:30 ЧАСА
Контролна кула
Оригинално заглавие: Pushing Tin (САЩ, 1999 г.)
Жанр: Комедия, Драма
Режисьор: Майк Нюел
В ролите: Джон Кюсак, Били Торнтън, Кейт Бланшет, Анджелина Джоли, Джейк Уебър

Ник Фалзоун (Джон Кюсак) е най-неуморният и най-добрият авиодиспечер на Лонг Айлънд. На ден през летището, което управлява, минават над 7000 полета. Той следи и контролира трафика. Ник няма равен в работата си. До появата на Ръсел Бел (Били Боб Торнтън). Работил на по-малки летища, Бел пристига в града, възседнал мотора си, в търсене на по-натоварен трафик. Подтиквани от кофеина и желанието да докажат кой е по-велик мъж, двамата започват открита битка. Съперничеството им причинява невероятно объркване в личния им живот. Победителят ще е само един. Но победата може да му коства много – работата, брака, а и здравия разум.

00:50 ЧАСА
Опасна самота
Оригинално заглавие: Deadly Isolation (САЩ, 2005 г.)
Жанр: Криминален, Романтика, Трилър
Режисьор: Родни Гибънс
В ролите: Шерилин Фей, Никълъс Лий, Андреа Аперджис, Марсел Жанин, Сара Брадън, Брет Уотсън, Джоана Нойс и др.

Нищо неподозиращата вдовица Сюзън Мандауей (Шерилин Фен) трябва да понесе ужасните последици от обир, планиран от покойния й съпруг Рон.

Рон и двамата му съучастници Патрик и Кайл (Андреа Аперджис) успешно са се сдобили с 20 милиона долара, след като успяват да откраднат диамантите Баркли от Музея на изкуствата в Сан Франциско. Патрик и Кайл, които се укриват от полицията, все още отчаяно искат своя дял от скъпоценностите. Сега, когато Рон е мъртъв, те решават, че единственият начин да получат парите е един от двамата да се сближи със съпругата му, която вероятно знае къде са скрити. Под името Джеф, Патрик започва да се промъква в живота на Сюзън.

Сюзън живее спокойно на малък остров край бреговете на щата Мейн. Нищо неподозираща за двойствения живот на съпруга си, тя няма представа кой в действителност е Джеф Уоткинс (Никълъс Лий). Така че, когато Джеф е ранен при удобно планирана злополука с разходка с лодка, Сюзън любезно го кани да й гостува, докато се възстанови. Дните минават и тя започва да му се доверява, защото се чувства по-щастлива от всякога. Сега тя не е единствената, която се опитва да намери причини Джеф да остане за по-дълго време.

Но когато нетърпението на Кайл да получи новини за диамантите нараства, той отива на гости на Джеф в къщата на Сюзън. Нещата се превръщат в истински ужас, защото Кайл, склонен към насилие, няма да се спре пред нищо, за да получи това, което иска.

Предчувстващ опасността, местният полицай Кърби Грантъм (Марсел Жанин) е подозрителен към двамата мъже. Той отива към изолираната къща на Сюзън, за да я предупреди, но е пресрещнат от Джеф. Нищо неподозираща и сама в къщата, Сюзън трябва да открие истината и да се спаси от смъртоносен край.

НЕДЕЛЯ, 31 октомври
13:00 ЧАСА
Дебеланка
Оригинално заглавие: Moppel-Ich (Германия, 2007 г.)
Жанр: Комедия, Романтичен
Режисьор: Томас Ненщиел
В ролите: Кристине Неубауер, Хенинг Баум, Йохана-Кристине Гехлен, Грегор Тьорц, Щефи Кюхнерт, Бруно Шуберт, Леонардо Нигро, Мориц Грабе

Филмът е създаден по книгата за диети на Сузане Фрьолих. Тази комедия разказва историята на Карла – водеща на радио шоуто „Кристин – най-секси гласът на Берлин”. Слушателите не знаят, че животът на Карла няма нищо общо с този на „Кристин”. Том е чаровен почитател, който непрекъснато я кани на срещи. Тя решава, че иска да се срещне с него. И понеже Том мисли, че Карла е елегантен топ модел, тя отчаяно се опитва да намали теглото си преди първата им среща…

20:00 ЧАСА
Фантасмагор
Оригинално заглавие: Bogus (САЩ, 1996 г.)
Жанр: Драма, Семеен
Режисьор: Норман Джевисън
В ролите: Упи Голдбърг, Жерард Депардийо, Холи Джоел Озмънт, Андреа Мартин, Нанси Травис

Лорейн Франклин е магьосница, която живее в Лас Вегас със 7-годишния си син Албърт. Той е отраснал в свят, изпълнен с блясък и фантазии. Когато фатален автомобилен внезапно убива Лорейн, Албърт трябва да се премести да живее в Ню Джърси при приемната сестра на Лорейн – леля Хариет.

За да се приспособи към новия си живот с Албърт, Хариет има нужда от известно време. За Албърт също не е никак лесно. И докато заетата леля Хариет се заема с отглеждането на детето, Албърт разчита единствено на помощта на своя въображаем приятел Фантасмагор.

Хариет и Албърт се опитват да нагодят живота си един към друг. Тогава реалният свят на Хариет се сблъсква с въображаемия свят на Албърт. Докато един ден Хариет сама не вижда гигантския въображаем приятел на малкия си другар. Тогава тя осъзнава, че фантазиите и реалността често се преплитат. Фантасмагор ще помогне на Албърт да разбере и приеме загубата на майка си, а на Хариет – да се пребори със собствените си трагедии от детството.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2010 г.