Очаквай Бен 10, Скуби-Ду и Декстър по Cartoon Network

ЛЯТОТО С CARTOON NETWORK – ИЗПЪЛНЕНО СЪС ЗАБАВЛЕНИЕ И ФУТБОЛ

TOON CUPСЪСТЕЗАВАЙ СЕ ЗА СТРАНАТА СИ!

Как прекарваш лятната ваканция?

Ако времето е хубаво, няма как да не пориташ на открито футбол с приятели.

Ако слънцето играе на криеница с облаците, можеш да почетеш книга, да гледаш анимационни филми по телевизията, или да влезеш в крак с игрите на уеб сайта на Cartoon Network.

Съвсем новата игра Toon Cup ще те забавлява с часове: можеш да играеш за своята страна, подпомогнат от любимите ти анимационни герои. Знаем, че Бен 10 обича футбол. Но едва ли ти е минавало през ума, че техно маниакът Декстър е всъщност доста добър център нападател!

БЕН 10: УЛТРА ИЗВЪНЗЕМЕН ПОСЛЕДЕН СЕЗОН

Финалната развръзка на сагата за Ултра извънземния наближава. Нали не би искал да изпуснеш последните два епизода?

Бен, Гуен, Кевин и Джордж превръщат в руини града на Диагон, докато се бият с прероден, Лукубра морфен и жаден за власт Вилгакс. Диагон е на свобода и планира да се превърне в повелител на Вселената на Бен… Седни на първия ред на 30 юли от 18,30 ч., за да видиш развръзката от ултра битката!

ЛАБОРАТОРИЯТА НА ДЕКСТЪР

От 2 юли, всеки делничен ден от 19,30 ч

За да отпразнува своя 20-ти международен рожден ден, но и просто за твоето забавление, Cartoon Network се завръща към някои от любимите класически анимации!

През юли се наслаждавай на Лабораторията на Декстър, където във всеки момент се случва нещо.

Стани част от приключенията на Декстър в и извън лабораторията, докато той се справя с абсолютно неподозиращите високата му интелигентност и тайната му лаборатория родители; кара се със сестра си ДиДи, за която лабораторията е нейното място за игри и се бори срещу отколешния си враг Мандарк, който също притежава внушителна лаборатория.

CN КИНО

Съботните дни от 9,00 ч., повторения – в неделните дни от 18,00 ч.

Не се налага да си купуваш билети, просто гледай CN Кино  по Cartoon Network!

7-8 юлиСкуби-Ду: Вампирски легенди

Скуби и бандата пристигат в Австралия и решават да посетят Музикалния фестивал „Скалата на вампира”, който ще се състои на място, наречено Скалата на Вампира – скално образувание във формата на вампирска глава. Легенда разказва за вампир на име Юуи Яху, който живее в скалата. Някои хора считат, че фестивалът не бива да се провежда, защото може да предизвика гнева на the Юуи Яху.

14-15 юли – Star Wars: The Padawan Menace

Млади джедаи отиват на екскурзия до Корусант. Гидът – Учителят Йода развежда шумна група млади джедаи из Сенатските камари, когато усеща сътресение в Силата. Призован да помогне за спасяването на Републиката, той открива, че един от младежите се е качил незабелязано на борда на кораба му.

21-22 юлиСкуби-Ду: Арабски нощи

Един Арабски Халиф наема Скуби и Шаги като опитвачи на храна. Те, обаче изяждат твърде много и трябва да се спасяват от преследване. В крайна сметка, Скуби и Шаги решават да разкажат на Халифа две истории, за да заспи. Първата история е за Аладина – младо момиче, което има за помощници две духчета, изиграни от Йоги и Бу-Бу, а втората е за Синбад моряка, в ролята – Магила Горила.

28-29 юлиНай-добрият ми приятел е маймуна: Голямата екскурзия

Адам и неговите приятели отиват на ежегодната „Голяма екскурзия”. Нещата излизат от контрол, когато автобусът катастрофира, а учениците и учителите трябва да оцелеят в гората. 

Коментари (0)

Публикувано в на 25 юни 2012 г.