Очакват Кеба за Мис International Туризъм, Маги Желязкова води

Маги Желязкова избира Мис International Туризъм в Мултиплейс! Очаква я и новото ежедневно предаване на PRO.BG – „У дома”

За да изберат най-красивата Мис Интърнешънъл Туризъм в култовия Мултиплейс, специално ще пристигнат днес Ирина Папазова – Интерсаунд, Ралица Русинова – издател на сп. Бюти и Анна клуб, човекът глас Краси Аврамов, журналистката Светослава Тадаръкова от ББТ, светският спец Зейнеб – от предаването на Гала „На Кафе“, бляскавият Душко Петров, топ водещата в тв Планета и ивент директор в ПРофайл – Симона Първанова.

18 са претендентките за титлата и вече 2 седмици усилено се подготвят. Всичките са подложени на Fuzen диета със суши.

Екип от масажисти във Виткрия СПА се грижи за комфорта на момичетата и всеки ден в програмата са залегнали азиатски масажи и процедури за красота, както и турски хамам.

За прическите и външния вид на участничките ще се погрижат актуалните специалисти Елена Кумчева и Краси Димитрова и целия екип от коафъори от предпочитаното студио за красота Хелан в Гранд хотел Оазис.

„Трудовият“ репортер Иво Ангелов, управляващият диреткор на агенцията за публични комуникации ПРофайл Наско Лазаров, Кристина Кирова – управител на комплекс Мултиплейс,Лъчезар Иванов – Мистър България и топмодел на агенция Маринела моделс, са останалите членове от журито,чието зорко око ще селектира победителката.

За случая засилена охрана от VTA ще се грижи за сигурността на конкурса. Очаква се и популярният сръбски изпълнител Кеба да седне в редицата на журиращите, издадоха за ПРофайл от Мултиплейс.

Тежката задача на конкурса за красота в ролята на водещ се пада на магнетичната топмоделка и тв звезда от „В Салона“ Маги Желязкова,която само след броени дни смело застава на екран всеки ден в предаването „У дома“ по ПРО.БГ.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 август 2009 г.