От Z-Rock твърдят, че имат силно посещаван сайт

Сайтът на Z–Rock с рекордна посещаемост, твърдят от PR отдела на радиото

10 хиляди четяли рок новините за ден

„Рекордна посещаемост  отчете интернет страницата на радио Z-Rock– така започва прес съобщението, което ви цитираме. И още:

„Близо  10 000 потребители са регистрирали над 60 000 разглеждания на страниците на сайта на рок радиото на България само за един ден.

Верните слушатели на радио Z-Rock имат възможността всеки ден да четат най-актуалните музикални новини, както и да обсъждат различни теми на форума на предпочитаното рок радио. Доказателство за потребителската активност е и фактът, че броят на оставените мнения във форума на радиото до момента надхвърля 318 000.

Само преди месец екипът на Z-Rock стана свидетел на едно радостно събитие – сватбата на двама слушатели, които преди две години се срещнаха и влюбиха именно във форума на рок радиото на България.

Z-Rock беше официалното радио на концерта на легендарните AC/DC в София през изминалата седмица. Атмосферата преди дългоочакваното събитие беше подгряна с много награди, музика и специално брандиран сайт.

B ефира на радиото бяха излъчени неизлъчвани до момента в българския ефир песни и концерти на AC/DC, а специална игра даде шанс на най-запознатите с историята на групата фенове да гледат шоуто безплатно.” – край на съобщението.

Допълнение от Slusham.com: тези факти звучат доста интересно, предвид че нашият сайт действително има 10 000 посещения на ден, но за разлика от това, според независимия анализатор Alexa.com, е няколко пъти по-посещаван от Zrock.com:

www.alexa.com/siteinfo/slusham.com

&

www.alexa.com/siteinfo/zrockbg.com

Нека всеки сам извади изводите за себе си!

Виж секцията на Z-Rock в Slusham.com

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2010 г.