„Острова на обречените“ и „Уайт Чапъл“ 2 – сериали от FOX

Акценти от програмата на FOX за март 2013 г.

Уайт Чапъл – сезон 2
от 26 март, всеки вторник, от 21:50 часа
премиера за България

Рупърт Пенри-Джоунс се завръща като прокурор Чандлър в тази драма с мрачна атмосфера. През 60-те години на 20 в., близнаците Рони и Реджи властват над Източен Лондон, носейки организирана престъпност, убийства и насилие по улиците на Уайт Чапъл. Когато в Темза изплува тялото на обезобразен мъж, Чандлър и екипът му започват да подозират, че някой избива стари мафиоти в стила на братята Край, за да се издигне по бързия начин до върховете на подземния свят. Но кой би имал силата и властта да направи подобно нещо? Нещата се влошават още повече, когато започва да изглежда, че гангстерите са готови да избиват не само своите, а и всеки, който се изпречи на пътя им – а в този случай това са Чандлър, Майлс, Макормак и Кент.

Гледай видео анонс онлайн

Оригинално заглавие: „Уайт Чапъл” – втори сезон
Продължителност: Един час
Тсргетна аудитория: Всички
Жанр: Криминален
График на излъчване: всеки вторник в 21:50 часа, повторение: сряда в 16:10 часа

Рупърт Пенри-Джоунс
Фил Дейвис
Стив Пембертън

Острова на обречените – сезон 1
от 14 март, всеки четвъртък, от 22:40 часа
премиера за канала

Малка група роднини и приятели се събират на отдалечен остров, за да присъстват на едноседмично сватбено тържество. Но историята на острова, като място на масово убийство, заплашва да помрачи радостното събитие и подготвя сцената за нова мистерия.

Аби Милс (Илейн Касиди), все още преследвана от ярките спомени за убийството на майка й, се завръща у дома, на Хапрър Айлънд, за първи път след ужасяващото събитие, за да отпразнува сватбата на най-добрия си приятел от детството Хенри Дън (Кристофър Горам) и Триш Уелингтън (Кейти Касиди) – красива, невинна и богата наследница. Нито щастливата двойка нито гостите подозират, че завръщането на Харпър Айлънд ще задейства поредица от ужас и насилие, в допълнение към сватбеното тържество.

В рамките на три епизода „Острова на обречените” ще разкрие една мрачна история за убийство и отмъщение, докато гостите на сватбата – всеки със собствен мотив – се страхуват и се опитват да открият убиеца, преди той или тя да удари отново. „Острова на обречените” прескача границата на обикновената телевизия с плашеща, провокативна и сексуално наситена драма, която държи зрителите в напрежение.

Оригинално заглавие: „Острова на обречените”
Продължителност: 1 час
Таргетна аудитория: Всички
Жанр: Драма/Ужаси
График на излъчване: Чет в 22:40 ч, повт: съб 22:15 часа

Илейн Касиди като Аби Милс
Кристофър Горам като Хенри Дън
Кейти Касиди като Триш Уелингтън

Коментари (0)

Публикувано в на 3 март 2013 г.