„Оставаш сам“ на Емилия и покана за фенклуб среща

Новият видеоклип на Емилия, „Оставаш сам“ – вече събира позитивни отзиви в интернет!

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=HprgGd_cjps

След „Кукла“, „Ти си ми“, „Ако си звезда“ и двете македонски песни „Сине“ и „Откраднато сърце“, Емилия продължава с разнообразието и изненадите в стиловете и предлага ново заглавие „Оставаш сам“. Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев и текст на самата Емилия, а видеото се появи в официалния канал на „Планета“ в YouTube, PlanetaOfficial.

Освен по-различното звучене, екипът на изпълнителката заложи и на малко по-различна външност във видеото, което бе заснето преди месец в София-Студентски град. След няколко успешни фотосесии за марката VINCIT, очаквано за облеклото се погрижи Весела Тотева-Топузакова. Младата дизайнерка не само създаде трите тоалета специално за клипа, но се погрижи с идеи и за цялостната визия на певицата.

В осъществяването на останалата част от идеите на Весела се включиха Кирил Чалъков и Венелин Кондаков – съответно грим и коса. Нелеката част по заснемането бе поверена на човека, който е направил някои от най-ефектните клипове на певицата – „Не виждам“, „Ти си луд“ и „По твоите следи“, Йордан Петков, който въпреки внезапната промяна в метеорологичните условия, засне доста интересни кадри.

Освен по предстоящата среща с фенклуба си в София, Емилия не спира да работи и подготвя няколко нови проекта – фолклорен албум, дуетно парче и вече чаканата нова версия на „Втори дубъл“ от репертоара на колежката й Вероника.

След над 15 000 гледания на клипа „Оставаш сам“, едва 21 от зрителите са гласували отрицателно в YouTube. Мнозина предлагат Емилия за „Певица на годината“!

Емилия организира фенклуб на 13 октомври

В официалния си фейсбук профил Емилия обяви датата, на която ще се проведе дългоочакваният й фенклуб в столицата. Певицата очаква всички свои почитатели на 13 октомври в Plazza Dance Sofia, като за всички тях е подготвила много изненади.

„Приятели, от много време не съм събирала фенклуба си….Винаги съм имала желание, но поради липсата на време и организация не съм го правила. Сега обаче имам подкрепата на мои близки почитатели, които се заеха с организацията. Заедно решихме да се съберем на 13 октомври /неделя/ в Plazza Dance Sofia от 18:00 часа. Като изпълнител, който има опит и съм правила няколко фенклуба през годините, знам, че изненадите са интересни и сме подготвили доста такива. Надявам тази наша среща да ни сближи повече, да попеем, да поговорим и да се повеселим. Очаквам ви с голямо нетърпение!“.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2013 г.