Остани с мен еп. 95, 96, 97, 98, 99 от 22, 23, 26, 27, 28.02.2018

В новите епизоди на Остани с мен Уманг най-накрая се появява пред дома на Моди. Ахем го открива в нощен клуб, докато се забавлява, а той отново се опитва да унижи Кинжал. Семейството й обаче настоява за годежа, а Уманг поставя условие — ще се ожени за Кинжал, само ако сестра му Анита даде своята благословия за този брак.

А за да го направи, Анита иска Ахем и Гопи да се разделят.

Раши отново забърква нова интрига, благодарение на майка си, с което си навлича гнева на свекърва си и на Кокила. Този път обаче в ситуацията се намесва и Давал, който неволно разкрива плановете и пъклените замисли на двете.

Анита поставя условие на Кокила — за да се оженят Кинжал и Уманг, тя трябва да освободи Ахем от брака му с Гопи. Въпреки негодуванието на свекърва си, Гопи решава да освободи съпруга си от брачните обети. Тя напуска дома му, но и в дома на леля си не е приета добре. Отхвърлена, Гопи отива в храма, където се среща със семейството на Елеш. Кетки, която е силно привързана към нея, е силно разочарована да научи за разтрогнатия брак на Ахем и Гопи.

Междувременно Кинжал научава, че в действителност Уманг няма никакви намерения да се ожени за нея. Той разкрива пред сестра си, че не обича сестрата на Ахем. И я ухажва, само за да може Анита да бъде възмездена за преживените унижения. Плановете на брата и сестрата са разкрити. А Кинжал разваля годежа в деня на венчавката и разкрива истината.

Признанието от постъпката й разгневява сериозно Кокила. И за да накаже дъщеря си, тя я принуждава да встъпи в неравен брак. Изборът й пада върху Давал. Дали обаче това ще й помогне, за да събере Ахем и Гопи?

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (2)

Публикувано в на 22 февруари 2018 г.