Остани с мен еп. 90, 91, 92, 93, 94 от 15, 16, 19, 20, 21.02.2018

Неочакван обрат в сватбените планове ще настъпи в Остани с мен. Елеш ще се откаже от сватбата с Кинджал, след като научи, че тя е бременна. Цялото семейство Моди ще бъде засрамено заради действията на дъщерята на фамилията. Раши и Урмила ще триумфират, но не за дълго.

Давал признава, че е хлътнал сериозно по Кинджал и иска да се ожени за нея. Младото момиче обаче няма никакво желание да му бъде съпруга. Затова признава, че е бременна от друг мъж, а Кокила е твърдо решена да поправи злината. И настоява да я ожени за Уманг.

Матриархът на семейство Моди намира Уманг и успява да го убеди да се ожени за дъщеря й. Младият мъж приема, но при условие, че сестра му Анита също се омъжи за Ахем. Гопи приема развода със свито сърце. Кокила е бясна, че я изнудват по подобен начин, но заради случилото се с дъщеря й приема да понесе и това изпитание.

В аванс ще ви издадем, че сватба между Уманг и Кинджал няма да има. Гопи напуска дома и отива в един от местните храмове, където я среща семейството на Елеш. Всички те й съчувстват след скандала и много я подкрепят, тъй като знаят за трудната участ, която я е сполетяла заради Уманг и Анита. А това ще стане причина Елеш да размисли за решението си относно Кинджал и да се опита отново да се ожени за нея.

Уманг и Кинджал ще продължат да лъжат за бебето, за да се състои сватбата. Анита обаче поставя ултиматум – тя също да се омъжи, но за Ахем. Иначе брат й няма да се венчае за Кинджал. Дни преди сватбата дъщерята на Кокила научава истината – че Уманг не я обича, а само я използва, за да отмъсти на брат й, че е зарязал неговата сестра. Анита също иска да се ожени за Ахем, но когато той научава истината за Уманг я отблъсква и я отхвърля завинаги. Едва тогава двамата ще оценят жертвите на Гопи. А Кинджал ще приеме наказанието, което майка й й наложи, след като разкрие цялата истина. И за бременността, и за годеника си.

Въпреки благородното желание на Елеш да се ожени за Кинджал, след като разбира истината от Гопи, той също няма да се венчае за нея. Кокила ще приеме предложението на Урмила и Раши – дъщеря й да се омъжи за Давал. По този начин тя ще накаже младото момиче за своеволното му поведение. А междувременно дъщеря й никак няма да бъде щастлива от тази развръзка, но ще бъде принудена да се подчини, тъй като е посрамила вече фамилията Моди.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 15 февруари 2018 г.