Остани с мен еп. 85, 86, 87, 88, 89 от 08, 09, 12, 13, 14.02.2018

Отношенията между Гопи и Ахем се влошават в Остани с мен. Съпругата му решава да го изненада с красива украса на стаята, но той я прогонва с обиди, че се опитва да уреди оставането си в имението и след сватбата на Кинджал. Гопи преглъща огорчението си и си тръгва, но нито Хетал, нито Кокила приемат мълчаливо тъгата й.

Кокила разпитва сина си дали е готов да приеме Гопи за своя съпруга, но той категорично отхвърля тази идея. Тя обаче съветва снаха си да бъде търпелива, защото е убедена, че един ден ще я заобича.

Междувременно Уманг и Кинджал правят опит да накарат Кокила да разбере за бебето. Кинджал оставя телефона до майка си, но вместо Кокила, Раши научава тайната й. Тя я разкрива на Урмила, а последната замисля унизителен план как да я изобличи пред всички.

Кинджал моли Гопи да говори с майка й и да й каже истината. Кокила отказва да я слуша, убедена, че Елеш е баща на детето. Урмила предлага на гостите да играят игра от нейния край. Всеки да изтегли листче и да направи нещо. Между бележките тя вмъква и фалшива бележка от Кинджал. Листчето обаче се поврежда и Кинджал е спасена от публично унижение.

Гопи пък получава цвете от Ахем, след като му се пада да направи романтична изненада за нея.

Кинджал отново моли Гопи да говори с майка си и тя й казва истината. Кокила е съкрушена и иска да изгони наследницата си от своя дом. Снаха й обаче се застъпва за момичето и я моли да не я гони от дома им. Тя се опитва да се свърже с Елеш и Кетки, за да отложи сватбата, но Девки, майката на Параг и Чираг се прибира за сватбата и посещението е отложено за следващия ден.

Урмила се обажда на Кетки, като й казва, че Кинджал е бременна. Елеш е възмутен от клеветите и отказва да разтрогне годежа. Те решават да посетят сватовете си на другия ден.

На сутринта Кокила прави опит да отиде до дома на семейство Мета, за да разтрогне годежа, но Раши и Урмила провалят плановете й. Двете се надяват публично да унижат семейството, а в това време семейство Мета пристигат в имението…

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 9 февруари 2018 г.