Остани с мен еп. 70, 71, 72, 73, 74 от 18, 19, 22, 23, 24.01.2018

Най-накрая Раши си получава заслуженото в Остани с мен. В новите епизоди ще видим как самата Хетал порицава снаха си и й отнема ключовете на дома. В същото време Кинджал прави опит да избяга от дома си с Уманг, но не успява.

Елеш идва на посещение на годеницата си, а Гопи много се колебае да ги остави сами. Когато Кокила се прибира и ги вижда насаме, тя разбира от дъщеря си, че бъдещият жених се е държал непристойно. Тя звъни на Кетки с предложение да ги сгодят още следващата вечер, а бъдещата й сватя й отказва.

Уманг се готви да опозори Кинджал пред обществото и я уверява, че всичко за бягството им е готово. Раши се досеща за намеренията им, затова опитва да спре момичето, като я заключва у дома. Гопи обаче бива подлъгана от Кинжал, за да я пусне, да отиде до дома на Елеш. Кинжал не успява да отвори вратата и се скрива в склада, но заключват и него.

На сутринта никой не открива Кинжал в дома им, а Кокила притеснена моли Ахем да я потърси. Гопи признава, че е пуснала Кинжал да посети Елеш през нощта, но свекърва й се обажда там и на всичките й приятелки, но не я открива. Тя се заканва на Гопи, че ще я накаже сурово, ако Кинжал не се появи.

Шум в склада кара Мани да отиде до там и намира изчезналата Кинжал. Междувременно Раши се опитва да опозори Кокила, като разпитва на висок глас съседите за Кинжал. След като момичето се намира, то убеждава майка си, че е слязла за сок през нощта. Кокила порицава отново Гопи, но накрая й прощава.

Кинжал получава годежния пръстен на Кинжал, но го дава погрешка на помощника, който е трябвало да прогони плъховете.

Кинжал моли Уманг за помощ, а той й казва, че полетите им са на другия ден. Тя му обещава, че ще избяга от дома си. Урмила дочува за плана й, но не успява да каже на Раши. Дъщеря й отказва да говори с нея, обидена от провала си.

Кинжал не успява да избяга с Уманг и годежът й започва. Когато идва ред на пръстена обаче момичето открива липсата му. Хетал й дава едно от своите бижута, а после лъже Кетки, че избраният пръстен се е повредил и е изпратен на поправка. Раши се оправдава пред Кокила, че е била твърде заета с организацията за годежа, но Хетал я упреква за лъжата, която е трябвало да произнесе по нейна вина.

Именно Хетал отнема ключовете на дома от Раши. Тя й заявява, че не е достойна да бъде стопанка на дома. Кокила порицава строго Урмила, че не е обучила Раши да се справя с домакинските си задължения.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 18 януари 2018 г.