Остани с мен еп. 56, 57, 58, 59, 60 от 28, 29.12.2017 и 02, 03, 04.01.2018

В новите епизоди на Остани с мен следващата седмица, ще видим как Раши устройва капан на Кинджал и се опитва да я провокира. Освен това почти проваля годежа й, докато не разбира, че това е спасение за момичето.

Всичко започва с празника Тийдж по време на който Гопи и Раши постят заради мъжете си. Джигар се прибира по-рано, за да е солидарен с жена си, но Ахем вдига скандал по телефона на съпругата си, тъй като майка му настоява да се прибере заради нея. За да не го притеснява Гопи лъже Кокила и Хетал, че не е издържала на поста. Свекърва й я затваря в стаята й, а когато Ахем се прибира му заявява, че съжалява, че го е омъжила за това момиче.

Мани обаче разкрива истината — че Гопи не е нарушила поста преди прибирането на Ахем. Ужасената Кокила бърза към стаята й, научавайки, че снаха й всъщност стоически гладува. Тя я открива припаднала и я свестява. Наказанието на Гопи е отменено, а Кокила горчиво съжалява за грубото си поведение към нея.

Ахем обаче се настройва още повече срещу жена си и заявява, че не желае да има нищо общо с нея и тя ги заблуждава нарочно.

Раши се досеща, че Кинджал има таен любовник и прави всичко, за да я дискредитира. Тъй като първия й опит претърпява провал, опитва отново. Този път обаче причината вече е лична. Кинжал търси опит да се измъкне от дома, а Кокила я държи изкъсо. Тя обаче успява да постигне целта си, като подменя крема за лице на майка си с друг препарат, към който Кокила е алергична. Раши бива обвинена в грешка, но тя се усеща, че Кинджал стои зад това и решава да й отмъсти. Праща Урмила на срещата й с Уманг, след като изнудвачът отново се обажда, за да иска бижутата й.

Кокила не може да излезе, затова Кинджал решава да отиде сама на разкрасяване. Майка й обаче праща и Гопи с нея. Докато момичето се подлага на скъпите процедури, Кинджал се измъква за среща с Уманг. Урмила дочува разговора между Кинджал и Уманг, по време на който той й казва, че я обича и тя няма да се омъжи за друг. Майката на Раши разбира също, че Кинджал има тайна връзка с друг мъж и не иска да се омъжи. Тя решава да използва това, за да постигне своите си цели.

Когато момичето се връща в салона, научава, че Гопи си е тръгнала. Уплашена, Кинджал успява да я настигне, преди снаха й да влезе в имението. Раши и Урмила обаче й дават да разбере, че знаят за срещата й с Уманг. И заплашват да я дискредитират пред сватовете.

Кинджал решава сама да осуети сватбата си. Уманг се обажда в дома на Моди и казва на Гопи, че звъни от името на семейството на Елеш, за да ги покани в дома си. Цялата фамилия отива до техния дом, докато сватовете са в тяхната къща. Недоразумението бързо се изяснява, а Кокила порицава строго снаха си. Те се връщат обратно, а Кинджал прави всичко, за да настрои сватовете срещу себе си. Раши обаче осуетява плана й да се злепостави. И я представя като идеалната снаха.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.