Остани с мен еп. 39, 40, 41, 42, 43 от 30.11., 01, 04, 05, 06.12.2017

В Остани с мен, Урмила почти успява да постигне целта си и да прогони Гопи от дома на семейство Моди. Тя идва в дома, точно когато Кокила е заплашила Раши с наказание и моли Джигар да защити съпругата си. Междувременно важни бизнес партньори идват в дома му. За да се спаси от неудобна ситуация, той ги заблуждава, че съпругата му отсъства. Кокила обаче не чува думите му и предлага да запознае предприемачите със снаха си. Гопи обаче отказва да се появи, тъй като Ахем й е забранил да се показва пред тях. За да заглади неловката ситуация, Кокила се извинява, оправдавайки се, че снаха й има главоболие.

Гопи в крайна сметка се появява на срещата, след като един от партньорите погрешно я взема за прислужница. Ахем се принуждава да признае, че това е жена му, но когато партньорите му я заговарят на английски, тя се обърква. Ахем побеснява и я обвинява, че отново го е изложила. След което се изнася от стаята им в спалня за гости.

Уманг изнудва Кинджал да му предаде 200 000 рупии, за да не разкрие истината на семейството й. За да се спаси от изнудвача, момичето залага скъп фамилен накит. И решава да използва наивността на Гопи, като й предава празна кутия за съхранение. Кокила, която е там, не успява да провери кутията и измамата остава скрита. А злополучното разкритие след това ще се изсипе отново на главата на бедната Гопи.

Сватовете харесват Кинжал за годежа, а тя самата успява да отиде до мястото — храм на Шива, за да предаде парите. Момичето обаче успява да види изнудвача — Уманг. Неспособна да повярва, че той я изнудва по този начин, тя му звъни, а той я лъже, че е в Лондон.

Урмила решава да изплаши до смърт Кокила по време на важен обред и купува змия. Погрешка продавачът й продава отровно влечуго, което се изплъзва от кошницата и тръгва сред дома им. Гопи успява да се намеси в критичен момент и да спаси Ахем от ухапване. Но вместо признателност, получава още обиди от съпруга си, който й заявява, че би предпочел да умре, отколкото да остане женен за нея.

Раши е уплашена, че инцидентът може да сближи младоженците и подтиква Гопи да повреди компютъра на мъжа й. Бесен, Ахем заявява на майка си, че ще напусне дома им, ако остане женен за Гопи. Кокила принуждава момичето да заяви пред цялото семейство Моди, че се отказва от брачните си клетви. Ахем е готов да се разведе, а Урмила тържествува. Раши отново подтиква Гопи да избяга от дома на семейството, но Кокила този път успява да я задържи. Тя убеждава сина си, че е по-добре да изчакат да мине годежа на Кинжал и тогава да отпращат жена му. Ахем се съгласява, но настоява да не вижда Гопи никъде в имението. Кокила приема условията му, но казва на Хетал, че няма да отпрати снаха си. Просто ще изчака, докато премине гневът на сина й, а междувременно ще се прави, че е съгласна с него.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 30 ноември 2017 г.