Остани с мен еп. 34, 35, 36, 37, 38 от 23, 24, 27, 28, 29.11.2017

В новите епизоди на Остани с мен, истината за Раши най-накрая е разкрита. Тя организира кухненски инцидент срещу Кокила, хвърляйки вината върху Гопи.

Твърдо решена да разбере какво се случва със снаха й, Кокила не я оставя за миг сама. Раши се вбесява, че не може да я прогони от дома им и се обажда на Урмила. В същото време не спира да се оплаква от Кокила на Джигар. Хетал дочува думите й и моли Кокила за повече разбиране към снаха си. Етърва й я уверява, че не дели нито Раши, нито Гопи в къщата.

Урмила подхвърля на Раши да запали кухнята и да обвини Гопи. Тя успява да предизвика пожар и така хвърля вината върху Гопи. Ахем побеснява, че съпругата му е рискувала живота на майка му и я гони от дома си. Кокила се опитва да го спре, но Раши подтиква Гопи да си тръгне.

В крайна сметка Кокила разбира, че Раши е предизвикала инцидента и се опитва да прогони нея. Гопи обаче поема вината на братовчедка си.

Кокила е силно разстроена заради лъжата на Гопи. Тя осъзнава, че и останалите инциденти не са нейно дело и страда заради лъжите на снаха си. Ахем заявява на съпругата си, че не иска да я вижда повече в дома им. Майка му обаче настоява Гопи да остане в къщата.

Кинджал използва случилото се, за да внуши на майка си, че трябва да развали сватбата на Гопи и Ахем, за да го ожени за Анита. Това вбесява Кокила, която забранява на дъщеря си да твърди, че бракът на брат й е несполучлив. За да накаже Гопи и Раши, тя ги връзва една за друга, като им нарежда така да изпълняват кухненските си задължения.

Ахем обаче неволно им помага, като кани бизнес клиенти в дома си. И Кокила отменя наказанието.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 23 ноември 2017 г.