Остани с мен еп. 29, 30, 31, 32, 33 от 16, 17, 20, 21, 22.11.2017

В новите епизоди на Остани с мен, Гопи бяга от дома си. Кинджал е изнудвана заради връзката си с Умат, а интригите на Раши започват една по една да се провалят.

Мним вехтошар унищожава новите съдове на младоженките, а Гопи се оказва в центъра на скандала. Тя се оправдава, че е извикала вехтошар, за да вземе старите съдове, но той е унищожил всички. Раши тържествува, тъй като зад това стои Урмила. Кокила толкова се вбесява, че затваря момичето в стаята му и се зарича да разкрие причините за странното й поведение.

Хетал и бабата на Ахем се притесняват, че Гопи прави грешки заради Кокила. Свекър й също настоява пред жена си да се държи по-добре със снаха им.

Отношенията между Ахем и Гопи остават все така студени, а той отказва да й се довери и да я приеме за своя жена. Раши използва случилото се, за да подтикне Гопи към бягство от дома. Когато обаче Урмила научава, че Гопи е избягала принуждава дъщеря си веднага да я върне. С огромни усилия двете успяват да прикрият изчезването на братовчедка й от дома.

Хетал и бабата на Ахем саботират плановете на Раши, мислейки, че спасяват Гопи. Когато обаче влиятелно семейство решава да поиска Кинджал за своя снаха, ситуацията се влошава. Раши разменя подаръците, за да изложи братовчедка си, а Хетал и бабата на Ахем този път не успяват да скрият истината. Кокила разбира за случилото се и започва да се съмнява, че някой нарочно иска да изложи Гопи в дома й. Тя разпределя задълженията между двете снахи и вижда, че Раши нищо не може да направи без братовчедка си. И започва да се досеща, че всичко, което се случва с Гопи е плод на заговор.

След като вижда сребърния съд със своето име, Кинджал тръгва по следите на гравьора. В ателието получава анонимно обаждане, че връзката й ще бъде оповестена в медиите, ако не плати откуп за мълчанието на изнудвача. Умат се крие и мълчи, оставяйки Кинджал да се справя сама с всички предизвикателства. Когато идват да я искат за снаха, тя се притеснява, че майка й ще разкрие истината за връзката й с Умат. Момичето безуспешно се опитва да отложи сватбата, като твърди, че иска да продължи образованието си. Но в крайна сметка не успява.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 18 ноември 2017 г.