Остани с мен еп. 24, 25, 26, 27, 28 от 09, 10, 13, 14, 15.11.2017

Гопи продължава да търпи унижения в дома на Моди заради Урмила и Раши в Остани с мен. Кокила отчаяно се опитва да я превърне в изискана млада дама, но опитите й претърпяват провал.

Отчаяна, младата жена се опитва да избяга от дома на семейството, но Урмила категорично отказва да я вземе със себе си. Вместо това я съветва да се прояви като лоша снаха, за да могат близките й сами да я изгонят.

Ахем вижда как докато подрежда стаята, Гопи неволно изпуска куфарче с пари. Тя е обвинена в кражба, но въпреки това съумява да се оправдае. Ахем отказва да слуша съпругата си, но Кокила я тормози, че не му обръща достатъчно внимание. В крайна сметка тя решава да се държи лошо, за да ги принуди да я отпратят у дома.

Планът има успех. Двете негодуват заради поведението на Гопи, а Ахем започва съвсем да се дразни от съпругата си. Кинджал пък настоява, щом снахата не си изпълнява задълженията, да я отпратят у дома. Единствена Кокила отказва да приеме поражението, твърдо решена да докаже, че има достойна снаха.

Докато гледат сватбената церемония на диск, Кинджал вижда, че Уманг е записан как я убеждава да провали сватбата на брат си. Тя му звъни бясна, че я е злепоставил пред семейството, но той отрича това да е вярно. В същото време Ахем продължава да унижава Гопи и да се оплаква от нея.

В крайна сметка Кокила решава да изгони Урмила от имението, с надеждата, че по този начин ще накара Гопи да прекрати саботажа, за да я изгонят. Междувременно Кокила и Хетал изпращат за гравиране съдове, на които да бъдат изписани имената на синовете им и техните съпруги. Кинджал също получава такава тава, но на нея е гравирано името на Уманг, заедно с нейното…

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 9 ноември 2017 г.