Остани с мен еп. 19, 20, 21, 22, 23 от 02, 03, 06, 07, 08.11.2017

Гопи се опитва да напусне Ахем, но Кокила успява да я задържи. Раши пък плете нови интриги в поредицата „Остани с мен“. След куп изтезания и тормоз от страна на роднините си, Гопи най-накрая получава похвала от Ахем. Кокила обаче ревнува от снаха си и й вгорчава радостта от успеха. Кинджал за пореден път атакува Гопи, че се е омъжила за брат й заради парите му. Момичето твърди, че писмото, което той й е изпратил е било обяснение в любов, заради което тя е приела.

Кинджал, която не знае, че снаха й е невежа, решава да й отмъсти. Тя се обажда в бижутерски магазин и поръчва най-скъпата огърлица, а после й я поднася от името на Ахем.Когато Ахем научава, че жена му си е купила безобразно скъпо бижу той побеснява и я удря. Заявява й, че никога не я е искал за своя съпруга и е влюбен в друга жена. Освен това я вини, че не му е казала за неграмотността си. Хетал научава за скандала и упреква Кокила, че не е казала истината за неграмотността на Ахем.

Междувременно нарежда на Гопи да си почива и обявява пред семейството, че е болна.

Ахем получава кола от чичо си заради успеха на важна сделка. Джигар пък го моли да му подари старата си кола, тъй като тя вече не му е нужна. В същото време Раши започва да осъзнава, че съпругът й заема подчинено положение в компанията. Тъй като не желае да се примири, тя започва да го насърчава да напусне фирмата и да започне свой бизнес.

Раши хленчи на Урмила, че е принудена да изпълнява задълженията на Гопи, тъй като братовчедка й се преструва на болна. Майка й я съветва да се опита да разбере какво става, но момичето удря на камък. Тогава самата Урмила влиза в дома на фамилията и разкрива истината.

Кокила настоява оттук — насетне Гопи да споделя само с нея за проблемите си с Ахем. Тя вижда, че синът й не е щастлив със съпругата си и вини нея за нещастния им брак. Когато научава, че Ахем я тормози, Кокила решава да промени нещата. Но момичето иска да напусне дома и да си тръгне. Урмила решава да я отведе у дома си, убедена, че това е начин да помогне на Раши да се издигне в семейството. Кокила обаче неочаквано забранява на снаха си да напусне дома и я защитава от леля й и от собствения си син.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 3 ноември 2017 г.