Остани с мен еп. 146, 147, 148, 149, 150 от 10, 11, 14, 15, 16.05.2018

c

В Остани с мен Урмила използва информацията, че знае за това, че Давал работи в компанията Моди, за да изнудва Кинджал. Момичето решава да каже на майка си истината, но преди да успее, свекърва й се натрапва в дома им и й попречва. След което успява да убеди Давал да благодари на тъща си за това, че работи в семейната компания. Кокила се вбесява и настоява пред Ахем и Чираг да уволнят Давал.

За да я унижи, Урмила предлага на Давал да продава продуктите си, рекламирайки се с името Моди. Кокила научава за новия му бизнес план и успехите, които постига. И вместо да го порицае, го хвали пред цялото семейство за предприемчивостта му.

Раши и Джигар продължават да са скарани заради сметката на Ахем. Хетал говори със снаха си, която я засяга, като й дава всичките си спестявания, за да я плати. Това обижда Кокила, която я порицава. Раши решава, че няма да говори повече, но така причинява дори повече беди отпреди.

Заради умишлената пакостливост на Раши, Гопи се наранява тежко, докато чисти стаята на Ахем. Кокила научава за инцидента и настоява Раши да наруши обета си за мълчание и да разкаже пред близките им какво се е случило. След като я порицава, тя оказва грижа на снаха си. И я заставя да облече най-красивото си сари и така да посрещне Ахем.

Раши буквално залива Гопи с парфюм, тъй като знае, че Ахем е алергичен към силни миризми. Гопи отново се оказва виновна, след като Кокила я порицава заради нехайството й за здравето на съпруга й.

В крайна сметка, след този инцидент, Ахем все пак вижда красотата на Гопи. И малко по малко започва да я приема за своя съпруга и спътница в живота.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2018 г.