Остани с мен еп. 137, 138, 139, 140, 141 от 26, 27, 30.04.2018 и 01, 02.05.2018

c

Изненадата на Ахем е много голяма, когато вижда, че Гопи и майка му пристигат в Швейцария. В същото време Джигар зарязва работата заради Раши, което вбесява братовчед му. Кокила веднага слага ред в нещата, принуждавайки Раши да се облече като традиционна индийка, а в същото време полага усилия да накара Гопи и Ахем да се сближат.

Кинджал моли чичо си да вземе Давал в семейната фирма, тъй като се срамува от работата му като уличен продавач. След това решава да вземе заем, за да наемат собствено жилище. Това плаши Урмила, която се бои, че ще се лиши от парите на младите. Кинджал обаче я уверява, че ще помогне и на двамата с чичо й, при трудни моменти.

Междувременно Раши забравя идола на Кришна във влака, вбесявайки Кокила. Тя праща Гопи и Ахем да го търсят, но те объркват вагона и остават без билети. В крайна сметка го намират, а кондуктора им позволява да останат във влака, докато намерят билетите си. На една от спирките Ахем сваля Гопи, а по-късно се среща с Кокила. Тя му нарежда да открие съпругата си на всяка цена.

В крайна сметка той я открива невредима, заедно с идола и двамата се връщат в хотела. Заради търсенето на идола обаче, Ахем не успява да се подготви за срещата. Гопи спасява положението с емоционална реч за топлото отношение и гостоприемството на швейцарците. Така европейските партньори възлагат сделката на Ахем.

Семейството се връща щастливо в Индия, където Урмила очаква скъпите си подаръци. Раши обаче е принудена да се лиши от повечето, тъй като Кокила й ги отнема, с мотива, че трябва да помисли и за семейството на мъжа си.

Заради майка си Раши се опитва да скара за пореден път Ахем и Гопи, и успява. Кокила вдъхва кураж на снаха си, че ще го спечели.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 27 април 2018 г.