Остани с мен еп. 132, 133, 134, 135, 136 от 19, 20, 23, 24, 25.04.2018

c

Майката на Кокила си отива, но я предупреждава, че или Ахем и Гопи ще станат истинско семейство, или бракът им трябва да се разтрогне. След напускането на бабата, Кокила решава, че Гопи ще стане истинска съпруга на Ахем и я оставя в дома на фамилията.

Синът й се сърди и отказва да приеме жената, която майка му е избрала. Вместо това продължава да я игнорира.

Междувременно майка му прави всичко, за да го накара да се привърже към снаха й. Учи Гопи да помага в работата на Ахем, кара я да му организира празник за рождения ден и накрая я взима със себе си в Швейцария.

Партито за рождения ден на сина й се превръща във фиаско, когато Раши се намесва и поръчва детска торта и балони за Ахем. Чичо му и баща му са очаровани от идеята, но не и Ахем, който се срамува и се кара на Гопи. Кокила обаче защитава снаха си и му доказва, че не тя е виновна за детските декорации. Дни по-късно Кокила кара Гопи да предаде на Ахем важна папка, като му каже, че тя я е намерила. Момичето обаче не може да се насили и му признава истината. В крайна сметка Ахем благодари на майка си за папката и за успеха на новата сделка.

Начинанието обаче изисква мъжете да заминат за Швейцария, като Чираг иска да вземе със себе си Хетал. Тя обаче отказва да пътува на толкова дълго разстояние и предлага Ахем и Гопи да заминат. Урмила дава идеята на Раши да предложи Джигар да тръгне, за да отпътува заедно с нея.

Всички се съгласят, но Ахем отказва да вземе Гопи и настоява майка му да го придружи. Тя отказва да тръгне без Гопи и тайно от сина я взима със себе си в Швейцария.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 20 април 2018 г.