Остани с мен еп. 127, 128, 129, 130, 131 от 12, 13, 16, 17, 18.04.2018

c

Комедията от грешки, която забъркаха Раши и Урмила е към своя край в Остани с мен. Кокила ги вижда как местят сандъка на Ревати, но Урмила се оправдава, че са искали да го извадят от стаята, където се пръска.

Нани опитва да го отключи, но не успява и решава, че ключалката е ръждясала. В същото време ключарят, при който Урмила е купила сандъка, носи в дома й ключовете на кутията. Кинджал ги взима и осъзнава, че майка и дъщеря кроят нещо подозрително.

Тя се обажда на майка си, че лелята на Давал явно е откраднала сандъка на Нани. Кокила пробва ключовете, като установява, че също не стават.

Междувременно Урмила и Раши се опитват да извадят сандъка от кладенеца. Със сложен план двете успяват да подмамят Гопи да отиде с тях на пазар и в същото време да извадят сандъка. Те инсценират инцидент с паднал сандък и настояват Гопи да го извади. Въпреки опасностите младото момиче слиза в кладенеца и го изважда.

Двете злодейки успяват да измамят Гопи и останалите, и да се вмъкнат в имението с новия сандък. Междувременно Кинджал отива в дома на Кокила, за да й занесе вторите ключове и да изобличи лелята на Давал. Раши успява да подмени сандъците навреме и Кокила отключва с ключовете на майка си. Тя упреква Кинджал за несправедливите обвинения, а Урмила я чува.

Тя се обажда в дома на Моди и обвинява сватята си, че дъщеря й е излязла без разрешение и нейно знание. Кокила веднага връща дъщеря си, а на Урмила й се налага да бяга, за да се прибере преди нея.

Междувременно Нани отваря сандъка и връчва на Раши съкровището си. То се оказва само един идол на Кришна, който силно я разочарова. Кокила се разстройва, че майка й е пренебрегнала Гопи и я упреква.

Нани заявява, че докато Гопи и Ахем не станат истински съпрузи, тя не може да я приеме като снаха.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 13 април 2018 г.