Остани с мен еп. 114, 115, 116, 117, 118 от 22, 23, 26, 27, 28.03.2018

c

Противоборството между Кокила и Хетал в Остани с мен, не остава незабелязано. Заради това майката на Кокила — Ревати, предлага двете направо да разменят снахите си.

Раши спира да яде, докато баба й не й прости, което тя прави, след като вижда загрижеността на Джигар. В последствие Кокила започва да ревнува, тъй като майка й предпочита снахата на племенника й. Тя успява да накара Гопи да се хареса на бабата на Ахем, но противоречията й с Хетал се засилват. Раши пък се опитва да спъне Гопи всячески. Тя дори се опитва да й попречи да направи от ориз статуя на богинята Гора, но младото момиче все пак успява да се справи.

Когато тръгват да носят статуята в храма, Раши предлага своите обувки на Гопи. Ахем спасява съпругата си от падане и от провал, а също така й помага да спечели и рунда.

Ревати споделя с майката на Параг и Чираг — Джанко, че двете снахи твърде много защитават съпругите на синовете си. Двете стигат до извода, че е най-добре да разменят снахите. Кокила няма доверие на Раши, но предизвикана от майка си, решава да й докаже, че е способна да се справи.

Междувременно Давал моли Кинджал за търпение, докато й осигури лукса, на който е свикнала. Урмила пък се опитва да изнуди Кокила да купи микровълна печка. Ревати настоява пред дъщеря си да изпълни желанието на свекървата на Кинджал, но Кокила й праща нарочно газов котлон. Вбесена, Урмила си го изкарва на Кинджал. След това се опитва да убеди, да поръча климатик в дома им.

Междувременно Гопи се опитва да измоли от Савита — съседка на Моди, да спре да вдига шум, тъй като Ревати е болна. Завистливата жена обаче отказва. И предизвиква цялото семейство на крикет.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2018 г.