Остани с мен еп. 100, 101, 102,103, 104 от 01, 02, 05, 06, 07.03.2018

Отказът на Уманг да се ожени за Кинджал, поставя семейството в ужасно положение. Предложението на Урмила Кинджал да се омъжи за Давал не е прието. Младото момиче не желае да има братовчед на Раши за свой съпруг, заради което си признава, че не е бременна. В отговор печели гнева на Кокила, която насила я принуждава да се омъжи за Давал.

Кинджал прави няколко опита да избяга, но без особен успех. В същото време бъдещето на Гопи става все по-неясно. Ахем настоява пред майка си, да върнат съпругата му обратно в дома на Урмила. Лелята на Гопи триумфира, защото вече прави планове как да превърне момичето в своя прислужница. В същото време е щастлива, че дъщеря й най-сетне ще бъде пълна господарка на къщата.

Плановете и на двете обаче се провалят, когато пристига бабата на Ахем. Майката на Кокила пристига в дома на Мода с гръм и трясък. И държи да се запознае с новата си снаха. Въпреки опитите на семейството да обясни сложната ситуация, възрастната жена настоява те да не крият снаха си. Накрая Ахем се примирява с неизбежното и връща съпругата си у дома.

Междувременно призракът на Анита отново застава между него и Гопи, но младото момиче е твърдо решено да спечели сърцето му. Баба му й подарява кутия за бижута, в която се оказва скрит идол на Кришна.

Семейният живот не се отразява никак добре на Кинджал. Тя не иска да живее при Урмила, а Давал не може да наеме свое жилище. В един момент младото момиче прави опит да се върне у дома. Но Кокила се намесва и обърква намеренията й. Ахем пък научава, че Гопи има чувства към него и побеснява. Как ще приключи историята, предстои да видим.

Гледай видео запис от сериала онлайн – тук, тук, тук, тук

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (0)

Публикувано в на 1 март 2018 г.