Основателят на Scorpions раздава автографи в софийска книжарница


Рудолф Шенкер ще раздава автографи по повод излизането на книгата му в България

ROCK YOUR LIFE – РАЗТЪРСИ ЖИВОТА СИ”

ИЗДАТЕЛСТВО „МАХАЛОТО” И КНИЖАРНИЦИ „ХЕЛИКОН” имат удоволствието да съобщят, че часове преди концерта на легендарните Scorpions в София техният основател и китарист Рудолф Шенкер ще раздава автографи  по повод излизането на книгата му „ROCK YOUR LIFE – РАЗТЪРСИ ЖИВОТА СИ” на български.

Събитието ще се състои в понеделник,  25 октомври 2010 г., от 14.00 ч в книжарница „Хеликон – хотел България”, намираща се на  бул. „Цар Освободител” №4.

(Вход свободен)

Не пропускайте възможността да се запознаете с Рудолф Шенкер и в ролята му на писател. Малко известен факт е, че той всъщност е квалифициран електротехник, но рано в живота си решава, че ще се занимава единствено с неща, които му е приятно да прави.

Неща като това да свири на китара и да основе най-успешната немска рок група на всички времена, както и да пише книги.

Тайната на неговия успех е проста: „Прави каквото ти е забавно и се обграждай само с хора, които вършат добро.” Благодарение на тази философия по време на вълнуващото си пътешествие през годините Рудолф не само сбъдва всички свои мечти, но и го прави с усмивка и лекота.

В София той ще раздава автографи за първата си книга, чийто предговор е написан не от кого да е, а от самия Паулу Коелю. Така „ROCK YOUR LIFE се превръща в нов тип музикална биография, представляваща уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от над 40-годишната кариера на Scorpions.

Първият превод на книгата е на български, за завист на многобройните фенове на Scorpions по цял свят, а корицата на българското издание се появи на първа страница на официалния уебсайт на групата

Станете сред първите, които ще я прочетат, и споделете емоциите около предстоящия последен концерт на Scorpions в България, който ще се състои на 25 октомври на стадион Академик-Плиска в София.

Коментари (0)

Публикувано в на 21 октомври 2010 г.