Още повече продукции на „Дисни“ по Jetix с онлайн видео и снимки

Още повече продукции на „Дисни“ по Jetix

Джетикс Европа оповести, че от 11 август стартира излъчването на още повече програми на Уолт Дисни по своите канали в България и Румъния.

Тази стъпка е част от по-широкото глобално програмно съдружие между Джетикс Европа и неговия основен акционер, Уолт Дисни Груп, което доведе до появата на няколко световноизвестни хитови копродукции, като “УИЧ” и “Ин Ян Йо”!

Новото съдържание, предвидено за каналите на Джетикс включва поп-сензацията в света на тийнейджърите “Hannah Montana”, наситеният с екшън и комични приключения анимационен сериал за ученика таен агент “Kim Possible”, закачливите шеги на братята Phineas и Ferb от едноименната поредица.

Мачек Брал, Управляващ директор на Джетикс за Централна и Източна Европа и Близкия Изток, сподели:

Нашата стратегия винаги е била да инвестираме във висококачествени програмни продукции. След успешното излъчване на “High School Musical” в Чешката република, Словакия и Унгария, каналите ни там се сдобиха с невероятна аудитория и ние сме убедени, че сътрудничеството ни с Дисни ще доведе до още по-голям зрителски интерес, и те ще станат любими също и на децата в Румъния и България„.

Научи повече за Jetix Европа:

• Jetix Европа е водеща детско-развлекателна компания с локални телевизионни канали, програмно разпространение и търговски представителства за потребителски продукти в Европа и Близкия Изток.

• Четиринадесетте телевизионни канала на Jetix Европа предлагат уникално съчетание от екшън, приключенски и хумористични програми за деца на възраст от 6 до 14 години в 58 държави и на 19 езика, достигащи до над 51 млн домакинства. Наред с това, компанията лансира GXT, платен канал, насочен към момчетата в тийнейджърска възраст в Италия.

• Jetix Европа е част от световното обединение за детски развлекателни формати Jetix, създадено от Jetix Европа и компанията Walt Disney (ABC Cable Networks Group и Jetix Латинска Америка) през 2004 г.

• Благодарение на обединението, Jetix достига до повече от 289 млн* домове с телевизия в 80 държави и се излъчва на 25 езика в целия свят.
*чрез канали и програмни обединения

Коментари (29)

Публикувано в на 13 август 2008 г.