Осем от 12-те плеймейтки се оказаха от една и съща агенция

ПЛЕЙМЕЙТКИТЕ НА MY AGENCY ЗАДУШАВАТ МИРОСЛАВ ЙОНЧЕВ В ПРЕГРЪДКИТЕ СИ

Завист у хилядите зрители на Нова телевизия и във всички мъже, присъстващи на конкурса Playmate, предизвика президентът на модна агенция „Мy Agency” Мирослав Йончев, който потъна в обятията на 8-те най-сексапилни българки.

Моделките не знаеха как да изразят признателността си към човека, който ги тласна към победата. Златка Димитрова, която стана Playmate of the Year 2009 и грабна наградата от 10 000 лева и бяла лъскава лимузина, е третата подред красавица на агенцията, която е фаворитка на конкурс.

„Щастлива съм, че съм в най-професионалната агенция”, просълзена изрече пред медиите знойната хубавица, която от „Бягство към победата” стартира към двете най-големи награди: на зрителите („Плей стар”) и „Плеймейт на годината”.

Да припомним, че „Супермодел на България” Павлина Ангелова и „Кралица на красотата” Таня Танева също са модели на най-силната в момента модна агенция в България.

Не случайно 8 от 12-те фаворитки, стигнали до финала на престижния конкурс, са представителки на „Мy Agency”.

Дори специалните награди Playgirl и Рlayboy.bg си поделиха брюнетката Виктория Сечкова и блондинката Светлана Господинова от същата агенция, които потънаха в обятията на „модела с най-хубавото тяло в света” от Корея 2005 – Мирослав Йончев.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 юли 2009 г.