Орлин Павлов си търси абитуриентка – в ефира на БГ Радио!


Бъди звезда на бала с Орлин Павлов!

БГ РАДИО осигурява звезден кавалер на една абитуриентка

И през 2010 БГ РАДИО за пети път ще направи една абитуриентка най-щастливата на бала й!

Тази седмица в ефира на радиото, което пуска само българска музика, стартира традиционната кампания Бъди звезда на бала. През годините звездни кавалери са били Графа, Миро, Дичо и Любо, а тази година в ролята влиза неустоимият телевизионен водещ и певец Орлин Павлов.

Чаровният изпълнител призова от радио ефира: “Здравей, аз съм Орлин Павлов. Предлагам ти да бъда твой кавалер на бала. Заедно можем да танцуваме под светлини на камери и фотоапарати, да бъдем в центъра на всички погледи и ти да станеш звезда на бала с мен. Какво ще кажеш?”

Орлин ще придружи една дама в абитуриентската й вечер и благодарение на БГ РАДИО ще направи бала й истински неповторим.

Кандидат дамите трябва да изпратят писмо на zvezda@bgradio.net, с което да поканят Орлин да бъде техен кавалер и да опишат подробно защо мечтаят именно той да ги придружи на бала им. Орлин ще прочете всички послания и авторката на това, което го е впечатлило най-много, ще стане негова дама.

Слушателките абитуриентки могат да изпращат неустоимите си послания към Орлин Павлов, заедно със своя снимка, телефон, адрес и информация кога и къде е балът им на zvezda@bgradio.net до 15 май 2010 г.

Чуй посланието на Орлин Павлов и му пиши!

Коментари (0)

Публикувано в на 15 април 2010 г.