Орлин Павлов с любовен концерт на 14 февруари

LOVE LIVE | ORLIN PAVLOV Live

DJ support by STEPHANE

Специални гости: Борислав Бояджиев – BOR4E, Милен Кокушаров и Мирослав Иванов

Тази година, на 14-ти февруари, в СОФИЯ ЛАЙВ КЛУБ празнуваме троен празник! Трифон Зарезан, Св. Валентин и, разбира се, премиерата на най-новия български филм с участието на звездата за вечерта – ОРЛИН ПАВЛОВ.

Чувствен глас, стил и музика за сетивата празнуват с вас в навечерието на Празника на Влюбените. Подарете на любимия човек емоция, която ще запомни завинаги, купон, в който ще се включи от раз и чувство, с което ще задоволи и най-незадоволените фантазии…

Най–доброто от авторството на младия чаворник заедно с музикантите Борислав Бояджиев, Милен Кокушаров и Мирослав Иванов, както и специално подбрани парти ритми от винилите на DJ STEPHANE ще са подарък за всеки прекрачил прага на един от най-добрите клубове за жива музика у нас.

Орлин Павлов е една от най-ярките музикални звезди на съвременната музикална поп сцена. Млад, талантлив и чаровен – комбинация, която рядко остава незабелязана и в повечето случаи директно те завладява.

През февруари Орлин ще се изяви и в концерта на оркестъра на Класик ФМ, събрал в една инициатива известни музиканти, които ще изпълнят песни от филмите на „Дисни“. Колаборациите в кариерата на Павлов прескачат и към киното. На 14-и излиза и най-новият български филм на Ники Илиев „Живи легенди“. Премиерата на филма е точно в навечерието на американския празник, а главната роля е поверена на самия Орлин.

След 23.00 часа София Лайв Клуб ще събере в едно най-любимите български актьори, певци и творци.

Купи билет на предварителна продажба и доведи половинката си безплатно. Билетите са на цена 15 лева / за двама /, а на място вечерта за един човек 10 лева!

БИЛЕТИ тук: http://www.eventim.bg/bg/bileti/love-live-orlin-pavlov-sofia-club-349299/event.html

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2014 г.