Оркестър Nazmi’ler пеят „Любовта иска душа“ – виж страстното парче!

Nazmi’ler с нов клип към песента „Любовта иска душа”

Оркестър Nazmi’ler ще зарадват почитателите си с ново видео към песента „Любовта иска душа”. От петък то може да бъде видяно ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

След невероятния успех на „Отворко”, музикантите представят друго парче, което също е включено в последния им албум „Винаги най-доброто от най-добрите”.

Разбиващият хит, станал по-известен като  „Милионерче”, вече няколко месеци е сред най-предпочитаните в радиоефира и заведенията.

Сега обаче оркестър Nazmi’ler залагат на различно звучене.

„„Любовта иска душа” е в съвсем друг стил. Много е далеч от огнените ритми на „Отворко”, но пък е много по-близко до нашия стил и песните, с които хората ни познават.”, сподели създателят на бенда Назми Шакир Левент.

Парчето, носещо поетичното заглавие, е по музика, текст и аранжимент на Расим Коко.

„Песента разказва за една много силна любов. Двама души са имали много силна връзка, но след време, въпреки изпепеляващата страст помежду им, нещата са се променили. Жената, която е по-млада, избира да търси щастието си с друг.”, поясни шефът на оркестъра – Назми.

„За да бъдеш с този, когото обичаш, понякога не стига само силната привързаност, а трябва и много кураж, трябва воля, трябва силна душа. Това е една малко тъжна, но много въздействаща и истинска песен. Тя разказва за нещо, което мнозина са изживявали и се надявам, че именно затова ще докосне сърцата на доста хора.”, каза още той.

За видеореализацията на „Любовта иска душа” оркестър Nazmi’ler отново са се доверили на режисьора Ненчо Касъмов.

Ork. Nazmiler – Lubovta Iska Dusha (HQ Official Video) 2010

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2010 г.