Опитай от новите филми и рубрики по Hallmark Channel през май

Премиерни филми по Hallmark Channel през май

ТРУПАТА (THE COMPANY)
1 май, събота, 20:00

След зашеметяващия успех на отличения с Наградата на Академията за филмово изкуство „Госфорд парк” Робърт Алтмън отново е на върха с „Трупата” – филм, който ни въвежда в интимния свят на балета, проследявайки пътя на световноизвестния балет „Джофри” от Чикаго. Ефирен, секси и съкровен, „Трупата” може да бъде оприличен на любовно признание към професионалистите, работещи в тази изключително трудна и безкрайно експресивна среда.

НЕРАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ (HIDDEN CRIMES)
8 май, събота, 20:00

Когато Джулия Карвър получава картичка от затвора от брат си Макс, тя бързо разбира, че това е първата от поредица улики, целяща да я отведе до 20-те милиона долара, които Макс е откраднал от една филаделфийска банка. Но тя също така изправя Юлия на пътя на безмилостните съучастници на Макс, които са решени да получат парите си на всяка цена. Те отвличат сина на Макс – Стивън, принуждавайки Юлия да потърси помощ от най-добрия приятел на брат си – Кърт, в надпреварата да открие скритите милиони и да спаси живота на момчето.

МАГИЯТА НА ТАНЦА (DANCING AT LUGHNASA)
15 май, събота, 20:00

Трогателен и забавен разказ, създаден въз основа на световно известната пиеса на Брайан Фрил, проследяващ съдбата на едно ирландско семейство, в което животът на петте неомъжени сестри се върти около Майкъл – незаконния син на най-малката от тях. Но през едно идилично лято животът на семейството се променя завинаги с внезапното пристигане на двама мъже, които задействат верига от събития, завършваща с трагедия.

ИЗМАМЕН КРЪГ (RING OF DECEIT)
22 май, събота, 20:00

Медисън Бърн е красива млада изкуствоведка, която се опитва да помогне на заможния шеф на музея, в който работи, да разгадае тайната на античен пръстен, вероятно принадлежал на семейството му, преди да бъде загубен през Втората световна война. С приближаването към истината опасността се увеличава и Медисън започва да подозира, че може би Джак не е толкова невинен, колкото изглежда. Дали той не е убиец, решен да си отмъсти, или някой друг, който убива, за да прикрие още по-ужасна тайна?

САМОЛИЧНОСТТА НА БОРН (THE BOURNE IDENTITY)
24 май, понеделник, 21:00

Видео анонс: https://www.youtube.com/watch?v=zh6eRZX_Pk4

Завладяващ трилър с участието на Мат Деймън в ролята на Джейсън Борн. Един млад мъж е изваден от морето ранен и полумъртъв в състояние на амнезия. Единствената улика за самоличността му е имплантирано в бедрото му лазерно устройство, съдържащо номер на сметка в швейцарска банка. Не след дълго младият мъж се озовава в Цюрих, за да търси сметката си и там разбира, че се казва Джейсън Борн. Докато обикаля света, търсейки сведения за живота си, Борн се оказва преследван от ЦРУ и става жертва на два заговора за убийство. Кой всъщност е Джейсън Борн и защо ЦРУ иска смъртта му?

МУЗАТА (THE MUSE)
29 май, събота, 20:00

Жизнерадостна комедия с участието на Шарън Стоун и Джеф Бриджис. Когато ветеранът-сценарист Стивън Филипс разбира, че е загубил дарбата си да пише, неговият приятел (Джеф Бриджис) му дава съвет да използва муза, която според него ще върне живеца на творбите му. Ролята на взискателната муза се изпълнява от Шарън Стоун, която срещу кралско внимание и купища скъпи подаръци ще озари Стивън с присъствието си и по магически начин ще го зареди с обещаващи идеи.

ФИЛМИ ЗА МОМИЧЕТА по HALLMARK CHANNEL

Всеки вторник от 20:00 и 22:00

В повторението на премиерния филм „Трупата” (4 май), прочутият режисьор Робърт Алтман проследява световноизвестния балет „Джофри” от Чикаго. Следва „Историята на „Ангелите на Чарли” – неофициален разказ за случващото се зад камерата в емблематичното детективско шоу. В „Клюки” (11 май) Джоана се завръща в дома си след тежък развод, за да се сблъска не след дълго с предразсъдъците на жителите на Камдън Бей. Следва „Калифорнийците”, в който впечатляваща млада певица се озовава между воюващи брат и сестра. Повторението на премиерния филм Магията на танца” (18 май) проследява историята на едно задружно ирландско семейство. Следва „Тайните на Виктория” филм за необичайната връзка между престъпница и богата наследница. „Добрата вещица” (25 май) разказва историята на чародейка, която се опитва да убеди съседите си от малкия град, че не представлява опасност за тях. Следва „Безкраен купон”, в който животът на млада спортистка е доведен до ръба на разрухата под влиянието на алкохола.

НОЩ НА ТРИЛЪРИТЕ ПО HALLMARK CHANNEL

Всеки петък от 20:00 и 22:00

В „Живей веднъж, умри дваж” (7 май) наскоро овдовялата Никол Локър е принудена да навлезе в тайния живот на покойния си съпруг – а дали той наистина е мъртъв? Следва „Неспокойните духове”, в който призрачни видения се появяват в женски затвор. Премиерното повторение на Неразкрити престъпления” (14 май) ни разказва историята на Джулия Карвър, която получава пощенска картичка от затвора от брат си Макс с указания как да стигне до откраднатите от него 20 милиона долара. Но, съучастниците му са по петите й… В „Джерико маншънс” една масажистка е убита в кооперация, а заподозрените са много – дали разтревожена гледачка не крие ключовата улика, сочеща извършителя? В „Икономката” (21 май) решението на художничката Елиза да стане икономка на ексцентричен господин от провинцията довежда до трагедия. Следва „Тишината”, в който полицейски служител, измъчван от тайните на живота си и подтикван от откъслечни спомени, извършва несъзнателно разследване на самия себе си. Повторението на премиерата „Измамен кръг” (28 май) разказва за усилията на млада изкуствоведка да разгадае тайните на отдавна изгубен пръстен, което води до ужасяващи последици. В „Злоупотреба с невинността” ученичката Миа, която става модел, е принудена да се бори за живота си, преследвана от мъж, който я шпионира.

МАРАТОН – „ДИВ ЖИВОТ” (Life is wild)

30 май, неделя, 05:00 – 18:00

По случай Деня на детето Hallmark Channel ще излъчи наситена поредица епизоди от любимия на всички деца сериал „Див живот”, разказ за ветеринарен лекар и семейството му, които напускат Ню Йорк, за да започнат нов живот в джунглите на Африка.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2010 г.