Опасно хитовият комедиен сериал „Семейни връзки“ – виж по „Евроком“

От четвъртък, 15.10.2009 г., 21:30 ч. по „Евроком”
Семейни връзки
Комедиен сериал, САЩ 1990 -1998 год.
В глdlkrje роли: Реджиналд Велджонсън, Кели Уилямс, Дариус Макреъри, Джалийл Уайт, ДжоМари Пейтън и др.

Привидно, семейство Уинслоу е като всички други семейства: мама Хариет, татко Карл и трите им деца: 14-годишният Еди, 12-годишната Лора и Джуди, на 9 год.

С една основна разлика: в лицето на младия им съсед Стивън Уркел. Невероятните изобретения на гениалния чудак са в състояние да побъркат всекиго, а най-вече семейство Уинслоу. До уши влюбен в Лора, непохватният очиларко с мутиращ глас Стивън е пълен с добри намерения и се старае да помогне на всички – ала резултатът е винаги катастрофален!

Под строгата и непреклонна външност на Хариет се крие златно сърце. Избухливият и властен сержант от Чикагската полиция Карл само изглежда такъв. Прибавете към тях елегантната баба Уинслоу и Рейчъл, сестрата на Хариет, с бебето Ричи – и вече имате представа за дома на семейство Уинслоу.

Започнал като продължение на сериала “Съвършено непознати” (зрителите ще си спомнят саркастичната операторка на асансьора в сградата на “Чикаго Кроникъл” – това е Хариет Уинслоу), “Семейни връзки” бързо набира популярност и се задържа на екрана цели девет години, като печели 8 международни награди и 15 номинации.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.