„Опасни гори“ – ужасно приключение по БНТ 2

Акценти от програмата на БНТ 2 за 15 – 21 октомври 2012 г.

„Българският ХХ век: „Българската дипломация до началото на II световна война”
Игрален филм
18 октомври 22.30

С идването на власт на Хитлер, обстановката в Европа се променя коренно. Ревизират се мирни договори, падат клаузи, отменят се забрани. И докато големите сили кроят планове за нови територии, за далновидните политици избухването на войната е въпрос на време. Какво се случва в България? Докога ще запазим своя неутралитет? Каква цена ще платим за него? БНТ 2 и Поредицата „Българският ХХ век“ ще тръгне по стъпките на „Българската дипломация до началото на II-та световна война“.

”Опасни гори “
Игрален филм
19 октомври, 20.00

В тези гори живее кошмарът. Английски туристи ще потърсят спокойствие в диво място в Испания. Понякога намеренията се разминават с действителността. Ще ги посрещне враждебна среда, готова на всичко да запази своите тайни. Завързано момиче и желанието на англичаните да я спасят ще отприщи ужасно приключение. БНТ 2 ще ви пренесе в ”Опасни гори“. Внимавайте къде стъпвате!

”Балканите в песни и танци“
Концерт
21 октомври, 17.00

Три ансамбъла в атрактивен спектакъл с танците на Балканите. Да се потопим в традициите и пъстротата на фолклора с „Филип Кутев“, „Танец“ от Македония и „Коло“ от Сърбия. Когато танците говорят – време и ние да се включим. ”Балканите в песни и танци“ по БНТ 2.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2012 г.