Опааа! Телевизионерите Мон Дьо и Камелия се засичат във Версай!

Версай откри сезона с блондинки, шампанско и пенлива водка

Фолкбомбите Елена Паришева и Камелия бяха звездите за тържествата по повод откриването на сезона на клуб „VERSAI, които продължиха два дни и две нощи.

Гостите бяха посрещани от пажове, на маниерите на които биха завидели и в двора на Краля Слънце, а разкошни момичета поднасяха шампанско Moet & Chandon на светски красавици и бизнесмени.

Елена Паришева бе избрала за участието си черен тоалет, впит в извивките й, а Камелия поднесе сексапил на високи ботуши и със заголени рамене.

Водка, която искри като шампанско, поднесе фолкчудото Камелия на поседналия да се забавлява в яка дамска компания Мон Дьо, изтупан с елегантно елече над маркови дънки.

Сексапилната блондинка получи от свой обожател луксозната бутилка водка, която прилича на шампанско. Камелия, без да се замисли, веднага отскочи до сепарето на Мон Дьо и за радост на мацките около него му връчи бутилката.

Човекът глас Красимир Аврамов, един от най-добрите флейтисти Кристиян Коев, Мисис България Лазарина Стефанова, фини жени в невероятни тоалети и бизнесмени в скъпи костюми се насладиха на новия интериор на клуб „VERSAI, който превръща купона с приятели в безкраен празник.

Снимки: клуб VERSAI

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2010 г.