Онур и Шехерезада се появиха заедно след раждането на бебето им! с онлайн видео и снимки

Онур и Шехерезада се появиха заедно след раждането на бебето им!

Халит Ергенч играе главната роля в новия турски филм „Нашият урок Ататюрк“, в продукцията участва още един познат   на българските зрители турски актьор – Четин Текиндор от „Гордата Аси“

Онур и Шехерезада се появиха за първи път на публично място след раждането на сина им Али през февруари. Халит Ергенч и Бергюзар Корел, които изпълниха главните роли в излъчения по „Нова телевизия” сериал „1001 нощ„, отидоха заедно на премиерата на новия филм на Ергенч „Нашият урок Ататюрк“, в който той играе главната роля – на основателя на турската република Мустафа Кемал Ататюрк.

Филмът, който следва документални източници за управлението на Ататюрк, трябва да бъде показван в училищата, каза пред журналисти след премиерата Халит Ергенч и добави, че се чувства много горд да се превъплати в най-големият турски политик, изградил от руините на Османската империя съвременната турска държава.

Преди снимките на всеки епизод Халит прекарвал часове с гримьора, за да заприлича на Мустафа Кемал, но усилията му са възнаградени -според първите зрители на филма приликата е потресаваща.

Във филма участва още един познат на българските зрители турски актьор – Четин Текиндор, който изпълни ролята на бащата в сериала „Гордата Аси„.

На премиерата на „Нашият урок Ататюрк“ са присъствали осиновената дъщеря на Ататюрк – Юлкю Адатепе и сценаристът на филма Тургут Йозакман – известен турски писател, чийто роман „Тези щури турци“ оглавяваше месеци наред класациите на най-четените книги в Турция.

Нашият урок Ататюрк“ е третият филм за Мустафа Кемал, който се появява през последната година в Турция. Само преди месец на екран излезе филмът „Сбогуване“. На въпрос дали е гледал филма, Халит каза, че не е имал време. Работата му по премиерния филм е била много интензивна, а и грижите около бебето са му попречили. „И тази вечер успяхме да дойдем с хиляди трудности”, каза Ергенч.

Коментари (12)

Публикувано в на 22 март 2010 г.