Онлайн чат с актьорите от „Етажна собственост“

Разобличават Джамбазов от „Етажна собственост 4”? 

Полковник Джамбазов (Антон Радичев) от „Етажна собственост”, който смело предвождаше групата на забавните съседи от комедийния сериал на Нова телевизия, е на път да бъде развенчан като герой!

Неговият свиреп нов противник – генерал Джуров (Краси Ранков) заплашва да разкрие тъмни страни от миналото на полковника, когато той е бил на мисия в Камбоджа. Именно там Джамбазов е бил на прякото подчинение на генерала. Оказва се обаче, че мисията му в Камбоджа не е била никак героична, както той сам обича да се хвали.

Този четвъртък конфликтът между двамата ще достигне връхна точка, а истинската самоличност на полковника е на път да бъде разкрита. Джуров не си поплюва и е готов да развенчае героичния мит.

Причината за изострянето на скандала между двамата е повече от комична – разваленият асансьор в комплекс „Нова Надежда”. Част от съседите категорично отказват да дадат пари за поправката му. По-заможните обаче все пак събират средства, поправят го и му слагат чип, за да не може да се вози всеки. Така избухва великата асансьорна война – от една страна ВИП-овете с чипове, а от друга – надежденските типове! Всички номера и удари под кръста са позволени, настава военно положение. Ще разкрие ли Джуров истинската самоличност на полковника и как ще успее Джамбазов да излезе от критичната ситуация, това ще разберем този четвъртък от 9 вечерта по Нова телевизия!

С много настроение продължават снимките на четвъртия сезон на „Етажна собственост”. Актьорите се радват на множество фенове, които ги съпровождат и извън снимачната площадка на техните театрални постановки в цялата страна. Една от актрисите с най-много фенове – Милена Маркова – преди броени дни дори бе сюрпризирана с предложение за брак от неин почитател. Това се случило в специалния онлайн чат, който се организира всяка седмица на страницата на сериала във фейсбук. Там феновете могат да разговарят лично с актьорите всеки четвъртък от 20ч. Предложението за брак дошло точно в чата, когато гост била Милена в момент, в който отговаряла на въпроси на фенове. „За съжаление сърцето ми отдавна е много заето” – отговорила усмихнатата актриса. Милена Маркова е омъжена за колегата си от НАТФИЗ Орлин Карагьозов. Двамата имат син на име Орлин, който този месец навършва 10 години.

Трейлър на втория епизод можете да гледате тук:

https://www.youtube.com/watch?v=lq0v3M2p9ow

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 20 март 2013 г.