Олимпийски игри на живо онлайн в сайт на БНТ с онлайн видео и снимки

Олимпийски игри на живо онлайн в сайт на БНТ

Всичко за Олимпийските игри в Лондон на http://olimpiada.bnt.bg/

На 20 юли стартира специалният сайт на БНТ, посветен на Летните олимпийски игри в Лондон. Ежедневно на адрес olimpiada.bnt.bg фенове ще имат възможност да научат всичко, което ги интересува за българското участие на игрите, както и да направят обратна връзка със спортния екип на БНТ.

Поради изключителния интерес към Игрите спортният сайт ще осигури голям трафик и всеки потребител ще има възможността да проследи преките предавания на БНТ онлайн. Информацията ще е достъпна само за територията на България, тъй като правата за хостинг извън страната се държат от Международния Олимпийски Комитет, а не от БНТ. Феновете ще могат да следят всички обзорни предавания в програмата на медията през онлайн платформата. Само на olimpiada.bnt.bg спортните запалянковци ще гледат ексклузивни кадри и интервюта с българските състезатели на Олимпиадата.

Интерактивната игра в сайта Изпълнението на деня” ще бъде продължение на играта, която придоби голяма популярност по време на Евро’ 2012. Зрителите ще избират между трите най-зрелищни момента от деня и ще гласуват за тях. Всекидневно в рубриката „Кадър на деня” на сутрешното олимпийско ток-шоу по БНТ ще се тегли печелившият потребител.

Виж Олимпиадата само на http://olimpiada.bnt.bg/!

Още спорт на живо: http://lsh.lshunter.tv/

БНТ на живо: http://tv.bnt.bg/

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юли 2012 г.