Огромно нощно парти разтърсва тайно подземие на НДК!

Общо 6 диджея на DJ Mag партито тази събота

Aeroplane ще кацнат у нас независимо от летателните проблеми над Европа

DJ Mag България ще събере в един Дебаркадер общо 6 диджея тази събота, 24 април. Към чуждите артисти ще се присъединят българите Andrei (Cotton Records), Stoned и DJ Solaris.

Родните диджеи ще открият мини-фестивала. Нестандартното парти ще започне в 22:00 часа с DJ Solaris, който стартира и партито в Хладилния завод през ноември миналата година. Сетът му ще продължи до 23:30, когато зад пулта ще застанат за back2back сет доказалите се Andrei и Stoned.

Andrei е главното действащо лице зад един от най-успешните фестивали у нас – Park Live, и ще се погрижи за безаварийното кацане на белгийските ню диско капитани – Aeroplane.

Диското на Vito и Stephan ще се излива в продължение на два часа – от 00:30 до 02:30.

С истинското започване на нощта партито под НДК ще навлезе и в по-тъмната си електро фаза с музиката на Gigolo артиста –  David Carretta. Всички артисти ще кацнат по план и ще извършат музикално излитане в българската денс орбита за първи път.

Родео диското обаче няма да завърши току така. DJ Mag обяви и официално афтър-парти, което ще стартира след края на Disco Sensation партито и ще изведе феновете над земята. Мястото е супер актуалният и ексцентричен клуб Culture Beat, който ще приветства всички, които искат да продължат със забавлението и след затварянето на Дебаркадер. Под и над НДК, съботата е запазена за много нестандартни емоции и едно парти, за което ще съжалявате, ако пропуснете.

Билети все още могат да бъдат купени до събота, включително на половин цена от 10 лева от eventim.bg и ticketstream.bg, както и билетния център на НДК. На място входът ще струва 20 лв. До НДК – Дебаркадер в съботната нощ може да стигнете от паркинга точно под моста на влюбените или от спирката на автобусите под моста.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 април 2010 г.