Огромен безплатен концерт през октомври – бъди зад сцената с LOOP!

Хвани заека с LOOP

Лупъри пускат кратки съобщения само срещу 1 стотинка

Специално за всички фенове на поп и денс музиката LOOP стартира фото-конкурсът „Хвани заека”. Конкурсът е свързан с предстоящия Loop Live! концерт, който ще се проведе на 11 октомври, неделя, за трети пореден път в София. Специална гост звезда на събитието ще бъде световно известната певица и бивша вокалистка на Destiny’s Child – Kelly Rowland.

Специалният бял заек на LOOP, познат ни от клипа на „Песента”, ще обикаля централните софийски улици до 7 октомври, в очакване на ентусиасти за музикални преживявания.

Всеки, който успее да го „хване” и качи своята снимка на www.loop.bg, ще има реалната възможност да спечели пет двойни backstage пропуска за концерта Loop Live!, пет Meet & greet пропуска и 10 MP3 плейъра.

Местоположението на заека може да се следи и в реално време, чрез GPS карта, намираща се в сайта на LOOP или в профила на мрежата във Фейсбук.

От днес, 5 октомври, абонатите на най-младата мобилна мрежа у нас освен че говорят за 1 стотинка на минута ще могат да обменят и кратки съобщения за същата сума.

Наполовина ще бъдат намалени и разговорите към всички мобилни и фиксирани национални мрежи през свободното време (ненатоварена часова зона) – от 0,39 лв. сега само за 0,19.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2009 г.