Огън и травма в сериала „Етажна собственост“ с онлайн видео и снимки

Огън и травма в сериала „Етажна собственост“

Бунт в сериала „Етажна собственост”

В 4-ти епизод на сериала домоуправителят под чехъл Величко (Явор Гигов) отхвърля тежкото иго на властната си жена Мими (Милица Гладнишка) и внезапно го удря на сладък, разгулен живот, усещайки най-накрая вкуса на свободата. Причината е негов стар приятел и бивш състудент от института, изгонен от жена си, който домоуправителското семейство Драмбозови е принудено да приюти уж само за една нощ. Тази нощ обаче се превръща в няколко дни, за които натрапникът успява да се забърка в страшни каши, скандализирайки почти всички съседи от блока в „Надежда”. Как ще завърши бунтът и какви жертви ще даде? Дали иначе изпълнителният Величко ще избере свободата или дома и стария си живот, ще разберем в четвъртък вечерта.

И останалите съседи имат големи притеснения. Общината им налага солена глоба заради нарушени правила за пожарна и аварийна безопасност в блока. Военният Джамбазов (Антон Радичев) и този път взима нещата в свои ръце с готов план за действие при бедствени ситуации. За целта Джамбазов организира подготвено лично от него обучение по безопасност в случай на аварии, което е на път да се превърне в катаклизъм. В разгорелия се огън на снимачната площадка куриозното обучение се превърнало в истински екшън, а актрисата Милена Маркова дори си навехнала безименния пръст на дясната ръка, който все още я боли.

В четвърти епизод проблеми има и героинята на Невена Бозукова – Теменуга. Теменуга Балабанова е разстроена, защото остава на улицата, след като леля й – Незабравка Мустакова, приписва апартамента на чужд човек. Кой изненадващо ще приюти бездомната Нушка, ще стане ясно в „Етажна собственост” на 20 октомври от девет вечерта по Нова ТВ.

Гледай видео запис от епизода на сериала онлайн.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2011 г.