Официално: Софи Маринова не е бременна!

ВИП ЗВЕЗДАТА НА СЪНИ МЮЗИК СОФИ МАРИНОВА НЕ Е БРЕМЕННА

Появилите се напоследък слухове, че ВИП звездата на Съни мюзик Софи Маринова е бременна не са верни. Прогнозата на известната ясновидка в предаването „На кафе” се тълкуват погрешно.

Фолк звездата Софи Маринова и колегата й Устата, които вече разбиват класациите с новата си песен “Бате шефе”, вече могат да се похвалят и с рекорд по участия.

Преди участието им във ВИП Брадър, двамата също бяха сред най-канените изпълнители, но сега дори хора, които не са искали да чуят за поп-фолк, искат звездите на Съни мюзик и в техните заведения.

Софи стана всенародна любимка във ВИП къщата, като освен със страхотен глас, тя блесна с неподправеното си поведение и добро сърце. На финала певицата призова своите фенове да дадат гласа си за олимпийската шампионка Мария Гроздева и така трогна всички.

Още преди да влезне в предаването, Софи Маринова редовно е вземала участия в благотворителни инициативи, но без да ги афишира.

Гласовитата изпълнителка обмисля скоро да направи промоция на новия си албум, чието излизане съвпадна с влизането й във ВИП Брадър и затова носи заглавието „VIP-ът” и с аромат на ванилия. Софи е посветила една от песните на любимия си – Дачо.

Напоследък от многото ангажименти двамата не могат още да отделят време за пълноценна почивка, но са си обещали да си наваксат през следващия месец.

Коментари (1)

Публикувано в на 22 май 2009 г.