Обвиняват Денислав, че новият му хит е краден – ВИДЕО! с онлайн видео и снимки

Обвиняват Денислав, че новият му хит е краден – ВИДЕО!

25 горещи красавици в новия клип на Денислав и Патриция /ПРЕМИЕРА НА ВИДЕОТО/

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=GNKy_8MmU9o

Денислав и Патриция имат удоволствието да представят новия си проект, озаглавен „До лудост да обичам”.

Видеото към песента е снимано в Старата баня в Банкя. Режисьор е Ивайло Спасов. 25 топкрасавици и няколко приятели на Денислав му правят компания в лентата.

За визията на Денислав и Патриция са се погрижили гримьорите Веселин Василев и Илияна Тилева, както фризьорите Фирас и Митко Кунев. Фенове в интернет обаче са на мнение, че Денислав започва да прекалява с татуировките и дори заприлича по ориентация на „временно приближения му“ Азис. За сметка на това мачото за първи път не показва голото си тяло и се притесняваме, че е пропуснал заради „дребни несъвършенства“ – иначе Денислав с удоволствие вади този коз.

„До лудост да обичам” е по музика и аранжимент на Георги Желев, текстът е на Катя Стойкова. ДАЛИ?? В интернет изнамериха хит от 2011 година, който поразително прилича на „До лудост да обичам“ на Денислав. Вижте Rohff feat. Indila – Thug Mariage! По някакъв начин дори и духът, посланието на видеото, за „лошото момче“, изглеждат изкопирани от оригинала!

„След успеха на „Няма нощ, няма ден” изчаквахме подходящата песен. Мисля, че уцелихме, но тежката дума ще имат феновете. Надявам се, че „До лудост да обичам” ще им допадне и ще се превърне в едно от любимите им парчета за лятото”, казва Денислав.

Видеото към „До лудост да обичам” ще се завърти и по една от големите музикални телевизии много скоро.

Онлайн линк към видеото: https://www.youtube.com/watch?v=GNKy_8MmU9o

За изтегляне на mp3: http://dox.bg/files/dw?a=6a62fbc9b0

За изтегляне на видеото с перфектно качество: http://dox.bg/files/dw?a=8f513a5d81

Коментари (0)

Публикувано в на 21 юли 2012 г.