Обрат: Певицата Траяна става студентка

Траяна вече е студентка; Певицата подготвя и нова песен

Пред камерите на „Звездно“ Траяна разкри, че вече е студентка – певицата е приета в специалност „Маркетинг“ на НБУ и с вълнение очаква предстоящата учебна година. „След като завърших средното си образование, любовта ми бе насочена изцяло към музиката – роднините и приятелите ми ме упрекваха много, че не продължих с висшето си образование, но тогава така чувствах нещата“, споделя Траяна.

Певицата разкрива, че още от миналата година обмисля такава крачка, но тогава други приоритети са изместили това важно решение. „Отначало мислех да уча дистанционно, заради естеството на работата ми, но в крайна сметка реших, че специалността, която избрах, е доста далече от музиката, доста сложна е, и е хубаво човек да присъства редовно на лекциите.“

Траяна споделя, че започва следването си с голям ентусиазъм и надежда, че наистина ще успее да изучи материята и да я разбира. „Искаше ми се да имам някаква икономическа специалност, да продължа образованието си в аспект, различен от музиката…едно икономическо образование винаги е полезно. Надявам се да се справя и да успея да съчетавам добре работата със следването“. В „Звездно“ певицата коментира и появилите се жълти слухове, свързани със здравето й.

„Имах здравословни проблеми, но се радвам, че благодарение на опитни специалисти успях да се възстановя. Преживях много силен стрес и това отключи много здравословни проблеми, включително и такива, свързани с външния ми вид. Радвам се, че вече всичко е наред. Човек трябва да не обръща внимание на някои неща, да бъде по-усмихнат, позитивен, защото стресът е много лошо нещо и може да нанесе големи поражения върху състоянието на човек.“

„Пожелавам на всички повече добро настроение, повече музика! Не се ядосвайте – знам, че винаги има за какво, но човек трябва да е над някои неща!“, казва певицата.

Пред водещата Петя Костуркова Траяна споделя и че работи по ново, много ритмично и хубаво парче, което няма да бъде самостоятелно. Засега тя не издава повече подробности около проекта и евентуалната си „дуетна половинка“, но споделя, че песента е дело на композитора Калин Димитров.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2013 г.