Обир в София Ден и Нощ еп. 456, 457, 458 от 27, 28, 29.03.2018

Неочаквани неприятности и изненадващи обрати на събитията ще видим в рилиати сериала „София – Ден и Нощ” тази седмица от вторник до четвъртък, в 22.00 ч., по NOVA.

Едно зло никога не идва само – това ще установи Коко, който след всички проблеми в хостела, става жертва и на майсторски обир. Най-забавният съквартирант постоянно нервира, но и разсмива приятелите със своите многобройни щуротии. Едно не може да му се отрече обаче и това е неговото добро сърце. Точно това използват ловки обирджии под прикритие, които влизат под кожата на Коки и оставят хостела без пукната стотинка. Какви ще са последствията от престъплението и какъв неочакван обрат ще настъпи в мнението на приятелите по случая?

Обрат се задава и в живота на Кети – опърничавата ученичка, която Боби прие в квартирата, докато баща й Христо излезе от ареста. Кети е очарователна, но с трудния си характер определено успя да предизвика противоречиви мнения сред съквартирантите и да постави на нокти ревнивата Стефания. Въпреки първоначалните сътресения, Кети и останалите се опознаха и момичето постепенно ги прие като свое второ семейство. След завръщането на Христо от испанския арест, Кети е безкрайно щастлива, защото никой не може да замени баща й. Но едновременно с това тя е отчаяна, защото трябва да напусне всички приятели в София и средата, с която така свикна, за да продължи живота си постарому в Благоевград. Последната й вечер в квартирата е много емоционална и пълна с изненади. Някои от тях ще оставят Кети без дъх и ще променят съдбата й по най-неочаквания начин.

На кръстопът, но морален, изпада и красивата Галя. Заболяване на една от моделките в нейната агенция ще я върне назад в болезнени спомени от личните й преживявания. Историята се повтаря пред очите на Галя и тя се чувства длъжна да се намеси в живота на пострадалото момиче. Дали ще успее да помогне или подадената ръка ще предизвика влошаване на тежката ситуация? Има ли начин да спасиш човек, който сам не желае да се спаси? И какъв е изходът от злокобното психическо затъване в борбата за красота и съвършенство на младите момичета… борба, която от суета се превръща в една от най-коварните болести, а залогът е собственият ти живот?

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод (допълва се):

28 март – Миленита разочарова отново Боби

Нови проблеми възникват в отношенията на двойките в “София – Ден и Нощ”. В епизода Боби има проблеми в хостела и разчита на помощта на Миленита, но тя отново няма да оправдае неговото доверие. Дали това няма да доведе до нови противоречия между тях?

Асен пък ще забележи липсата на брачната халка на Симона и ще потърси обяснение. Тя обаче е решена да не му казва какво се е случило в наргиле бара, но дали това няма да доведе до неочаквани последици в техните отношения?

Неприятности очакват и Галя при организирането на поредното ѝ модно събитие. Какви са те и ще успее ли да се справи?

29 март – Прощално парти за Кети

Кети ще трябва да се раздели с веселата квартира в новия епизод на „София – Ден и Нощ“. Христо ще сподели, че е уредил всичко за заминаването им в Благоевград и момичето е много разочаровано, но ще трябва да се съобрази с решението на баща си. По-късно съквартирантите ще организират купон, но ще успее ли да му се наслади Кети?

Лазар отново ще направи гаф в сервиза – обърква две коли и вместо само да сложат турбо на едната, сменят и окачването. Как ще реагира Митко на поредната грешка?

Коментари (1)

Публикувано в на 26 март 2018 г.