О, чудо! Клуб Найт флайт сменя чалгата с поп музика!

Новата българска поп музика с трайно присъствие в столичния клуб Night Flight

Всеки уикенд звездите на българската музикална поп сцена ще се изявяват пред публиката на легендарния клуб

След като закриха чалга радио Романтика, а на негово място тръгна станция за нови български поп хитове – ЗОРАНА, имаме удоволствието да оповестим още една новина с подобен привкус!

Всеки петък и събота (най-силните дни за всяко едно заведение!) до края на месец ноември най-горещите имена от поп сцената в България и най-въртените хитове в българския ефир ще радват редовната публика в едно от най-актуалните столични заведения Night Flight, известно с атрактивната си програма и актуални гост изпълнители.

Първа от серията артисти на сцената на клуба, на 26 и 27 октомври (петък и събота), ще се качи Сани Алекса. Заедно с танцьорите от Макоса Ностра тя ще представи динамичен микс от най-интересните си изпълнения, с които нейният необуздан R’n’B нрав блесна в предаването X-Factor по Нова Телевизия. Тя ще представи и актуалния си хит В Този Клуб, чиято премиера в българския ефир преди няколко седмици впечатли със стилната визия на певицата,  силното клубно звучене на парчето и приятното присъствие на Бобо в рап частта. Песента моментално намери място сред най-въртените нови български предложения и влезе директно в Топ 10 на най-харесваните нови песни в класацията на телевизия The Voice.

През следващия уикенд, на 2 и 3 ноември, публиката на Night Flight ще се забавлява заедно с най-симпатичния тандем от телевизионния формат – Ангел и Моисей, които само за едно лято се превърнаха във всеобщи любимци с неподражаемото си сценично присъствие и хитовете Черно Море и Кой Ден Станахме?

Уикендът на 9 и 10 ноември е запазен за големия победител от музикалния формат – Рафи, който си тръгна от предаването събрал завинаги сърцата и обичта на голяма част телевизионните зрители. Той затвърди лидерската си позиция в родния шоубизнес още веднъж с издаването на безспорния си хит 4321, превърнал се моментално в любима песен на хиляди българи. На сцената на Night Flight Рафи ще представи съвсем нова програма от „олд скул R’n’B”, разработена заедно с едни от най-добрите хип-хоп танцьори в България и дори ще потанцува с тях в ритъма на Gangnam Style.

 

На 16 и 17 ноември Играта и Лео ще извикат отново най-хубавите спомени от лято 2012 с парчетата Айде на Морето и Уикенд, а на 23 и 24 ноември Лора Караджова и красивите танцьорки от балет Нова ще заблестят със стил и очарование под звуците на едни от най-актуалните песни в ефира – Оставам Тук и Цяла Нощ. Звездната серия ще бъде завършена на 30 ноември и 1 декември от родното рап явление – Бобо в неговия неподражаем рап и хип-хоп стил.

Каква ще бъде уикенд програмата на Night Flight в предстоящите месеци предстои да бъде обявено, но със сигурност един от най-големите клубове в България ще отвори трайно вратите си за всички актуални български поп изпълнители и техните хитове.

Коментари (1)

Публикувано в на 25 октомври 2012 г.