Ню Йорк и Берлин въздишат по Александър от „Визаж“ (снимки)

Избраник на Tommy Hilfiger се присъедини към „Визаж”

Новият модел на „Визаж” завладя Ню Йорк и Берлин

„Визаж” стана агенцията-майка на проспериращия на световната сцена топ модел от български произход Alek Sandar и занапред ще менажира многобройните му международни участия.

24-годишният Александър Николов, който е дипломиран с отличие бакалавър по Международни икономически отношения в Берлин, вече има впечатляващ стаж на чуждестранните подиуми.

В Ню Йорк той е любим участник във виртуозното модно шоу на Richie Rich и предпочитан модел от корифея Tommy Hilfiger, който крои последните си колекции от одежди по негови пропорции.

Вдъхновен от присъствието на Алек е и Jeremy Scott – фамозният дизайнер-иноватор на спортния гигант Adidas, чиито смели решения представя нашето момче.

По време на Седмицата на модата в Берлин тази пролет, Алек откри дебютното ревю на стремително стартиращия в спортния профил на модата Ноа Бекер – първороден син на немската тенис легенда Борис Бекер. Сред останалите, пленени от чара на Алек са американският гигант Nexus, прочутият в САЩ тайванец Малан Бретон, както и известният фотограф Валтер Пфайфер, заснел с Алек една от последните корици на престижното модно германско издание Achtung Magazine.

След кратък престой у нас, по време на който Алек се присъедини към групата на утвърдените във „Визаж” успешни модели, той заминава за Ню Йорк, където в началото на септември, по време на Седмицата на модата отново ще е звезда в очакваните от публиката с нетърпение шоу спектакли на Nexus и Richie Rich.

Категоричната прогноза на авторитета на „Визаж” и международен букер Тихомир Белегански е, че тримесечният престой на Алек в САЩ ще бъде последван от бляскаво развитие на привлекателния и бързо разрастващ се моден пазар в Азия.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 август 2011 г.