Нумеролог Сунгарска: Преслава преминава през труден период

Мистериозен мъж се бори за сърцето на Преслава

Папараците на Николета Лозанова тръгват по следите на Кубрат и Тервел Пулеви

За първи път най-горещият телевизионен таблоид няма да разкрие основните си гости предварително. Кои са те ще стане ясно в събота, 11 януари, точно в 22:30, когато започва „Поверително от NL” по TV7. Те са двама. Те са ярки, емблематични, забележителни, одумвани и през изминалата година преобърнаха представата на българската публика за шоубизнeс. Двете светски персони не се познават помежду си. Първата им среща на живо ще стане факт благодарение на Николета Лозанова.

Само пред камерата на Поверително от NL” нумерологът Кристина Сунгарска разкрива каква ще бъде 2014-та година за поп-фолк дивата Преслава. Според нея певицата се намира в деликатна ситуация. Преслава преминава през труден период, започнал още през 2012-та година. Проблемите на гласовитата звезда произхождат от процеса на нейната лична трансформация.

„Бих го оприличила на какавида, която се бори да се превърне в пеперуда. Този процес може да бъде и болезнен”, разкрива Сунгарска.

Според нумеролога 2014 г. е много важна за Преслава. Към края на месец юни в живота й се появява мистериозен мъж, който ще се опита да й докаже любовта си. Той ще я постави пред решение, което ще промени изцяло статута и личния й живот. Ще се поддаде ли Преслава на изкушението, което Съдбата ще й поднесе или ще остане вярна на любовта си към Георги Стоев – Бирмата?

Папараците на Николета Лозанова тръгват по следите на Кубрат и Тервел Пулеви. Какво откриха ще стане ясно в „Поверително от NL”, тази събота от 22:30 часа. Най-коментираният телевизионен таблоид ще покаже единственото доказателство, че Люси Дяковска и половинката й Камелия не са разделени. Люси е една от най-големите звезди на европейската музикална сцена, но това не пречи на певицата да застане лично зад бара на собственото си  заведение.

И още – папараците по следите на Ани Салич, Росен Петров.

И още разкрития от най-ревностно пазените тайни на звездите, както и свежи новини от клюкарката Лили – тази събота от 22:30 часа, само по TV7.

Видео анонс:

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 януари 2014 г.