Новото по Hallmark Channel, ноември 2008 г.

ПРЕМИЕРНИ СЕРИАЛИ

ВОЙНАТА НА ФОЙЛ
(FOYLE’S WAR)
От 7 ноември, всеки петък, 20:00 ч.

Началото на Втората световна война в Британия. Британските войници и пилоти доблестно устояват на германските сили на суша и във въздуха, като междувременно роднините им у дома се изправят лице в лице с последствията от войната – разпределянето на хранителните провизии, спиранията на тока, бомбени атаки – всички ежедневни напомняния, че никой няма да бъде пощаден.

За детектив, старши полицейски офицер Кристофър Фойл, човек, който вярно е служил на страната си по времето на Първата световна война, наблюдаването отстрани е изпълнено с неудовлетвореност.

Той настоява за пряко участие във военните дейности, но непрекъснато получава отказ от по-старшия офицер. Детектив Фойл е допълнително разочарован от спънките в полицейската му работа поради липса на работна ръка.

Фойл, обаче, бързо разбира, че ролята, която играе, никак не е малка. Дори войната не е успяла да сложи край на престъпленията. Даже напротив, те са се увеличили.

Всеки епизод на “Войната на Фойл” смесва истинския живот през войната с разкази за коварство. Фойл и колегите му разследват саботажи, грабежи, откраднати хранителни припаси, полицейска жестокост, предателства и убийства, водейки своята лична война сред мащабната глобална война.

ДОКОСВАНЕ НА АНГЕЛ
(TOUCHED BY AN ANGEL)
От 24 ноември, всеки делничен ден, 17:00 ч.

Красив, млад, земен ангел и нейния надзорник по земни дела вдъхновяват хората, изправени пред несполуки и нещастия, да се справят с тях, като променят живота си.

В “Докосване на ангел” играе номинираната за награда „Еми” Рома Дауни в ролята на Моника, номинираната за награда „Еми” актриса/певица Дела Рийс в ролята на Тес, и Джон Дай в ролята на Ендрю. Това трио ангели е изпратено от рая със специална мисия – да помогне на хората да се справят с невидими кръстопътища, в които попадат в живота си. Добронамереният невинен ентусиазъм на Моника често води до неочаквани проблеми. За щастие, тя получава напътствия от строгата си, но любяща ръководителка Тес.

ПРОДЪЛЖАВАЩИ СЕРИАЛИ

ДЪЩЕРИТЕ НА МАКЛАУД VIII
(MCLEOD’S DAUGHTERS)
До 13 ноември, всяка седмица от понеделник до четвъртък, 20:00 ч.

Този ноември ще се сбогуваме с момичетата от “Дровърс Рън” с наближаването на края на последния сезон на “Дъщерите на Маклауд”.

През този сезон от сериала струят действие, хумор и емоции. Жените в основата на сериала биха могли да са наши приятелки, сестри или хората, които наистина бихме желали ние самите да бъдем. Те разполагат с всичко, което ние имаме, когато се намираме в критична ситуация – качествата да бъдат истински героини.

ПРЕМИЕРНИ ФИЛМИ
Всеки петък, 22:00 ч.

Дайте силен старт на уикендите си с петъчните вечерни премиери по Hallmark Channel.

СЛУЧАЕН СВИДЕТЕЛ
(Accidental witness)
7 ноември

Кристин Стърнуолд я очаква блестящо бъдеще. Тя е млада, амбициозна жена със страхотна работа в голяма адвокатска кантора и прекрасен приятел, който я обича. Но когато неволно става свидетел на бруталното убийство на главния изпълнителен директор на фирма в дъното на подземен паркинг, съвършеният живот на Кристин е разклатен из основи.

ПОД ПРИКРИТИЕ: ПРЕДАДЕНО ДОВЕРИЕ
(In Deep: Abuse of the Trust)
21 ноември

Жена е намерена убита в апартамента й при почти идентични обстоятелства като тези на убийство, извършено преди шест месеца. Жертвите имат едно общо нещо – и двете са членки на един и същ уебсайт за запознанства. Кели започва онлайн връзка под прикритие с главния заподозрян “Тъмният Ангел”, но играе опасна игра.

ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА
(Split Second)
28 ноември

Този увлекателен филм разглежда подробно живота на един човек на ръба. Майкъл Андерсън (Клайв Оуен) е корпоративен адвокат, който мрази работата си и намира частична утеха единствено в семейния си живот.

Не след дълго гневът му окончателно го завладява и той се изправя срещу последствията от смъртоносна грешка.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2008 г.