Новото начало за Телевизия NOVA – информация, снимки, лога! с онлайн видео и снимки

Новото начало за Телевизия NOVA – информация, снимки, лога!

Каналите от групата на NOVA с различна визия от тази есен

За телевизия NOVA есенният сезон започва не само с амбициозна програма, но и с цялостна промяна на графичната й концепция. Променен е и обликът на каналите Diema и Diema Family, а от 12 септември името на филмовия канал Diema 2 ще бъде КinoNova.

С ново име и различна, по-модерна визия ще бъдат и новините на NOVA. От 12 септември „Календар” се трансформира в „Новините”, а късното им издание се измества в 22.00 ч. Промяна ще има и в графичната концепция на сутрешния блок „Здравей, България” и предаванията „На четири очи” с Цветанка Ризова и „Темата на Нова”.

Новата опаковка на каналите, както и есенната програмна схема, бе представена по време на пресконференция от Светлана Василева – изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг Груп „. Вижте снимки от събитието, организирано под формата на изложба, посветена на новата графика на телевизиите:

„Щастливи сме, че започваме есенния сезон както с обещаваща програмна схема, така и с нова опаковка на каналите ни. Желанието ни беше да променим не само графичните символи, но и цялостното усещане, което създаваме у зрителя. Сами ще се уверите, че при NOVA сме целяли да внесем повече цвят, позитивизъм и жизненост, за  да вдъхновим аудиторията си. Искаме да й покажем, че светът около нас крие много приятни изненади, които често не забелязваме в иначе динамичното и напрегнато ежедневие. NOVA е медия за модерното семейство, за хората с активна позиция и отворено съзнание и в този смисъл се опитахме да отразим техния светоглед както чрез програмни решения, така и чрез нейната визия”, заяви Светлана Василева – изпълнителен директор на „Нова Броудкастинг Груп”.

Осезателна е и промяната в графичната концепция на останалите канали от групата.

KinoNova е новото име на Diema 2. Каналът предлага силна селекция от висококачествени филми от всички жанрове, както и култови сериали. Новата графика и цялостното му представяне целят да подарят на зрителите усещането, че се намират на първия ред в киносалон и се превръщат в непосредствени участници и режисьори на изживяването си.

Новият графичен пакет на ориентирания към мъжката аудитория канал Diema подчертава енергичния и силен характер както на телевизията, така и на нейните верни зрители – българските мъже. Те ще продължават да се радват на висококачествен футбол, екшън филми и сериали.

Diema Family съчетава топлота, грижа и любов и осигурява едно истинско и романтично изживяване чрез популярни сериали и теленовели. Обновената графика внася още повече уют и нежност в домовете на зрителите. Тази година каналът ще предложи поредица от известни турски сериали, сред които се откроява хитовата любовна драма „Любов и наказание”.

Графичната концепция на каналите е разработена с помощта на две световно утвърдени творчески агенции – френската Dream On и австрийската DMC Group. И двете компании са специализирани в разработване на проекти за промяна на корпоративна идентичност или облика на отделни предавания за телевизии като Viasat, Canal +, Discovery Channel, TV 5, Disney Channel, TV 1000 и други.

С представянето на новата визия на NOVA, KinoNova, Diema и Diema Family бе даден и символичен старт на есенния сезон.

Акценти в програмата на NOVA

X Factor

Първият епизод от българското издание на най-мащабния музикален формат в света бе излъчен на 11 септември. В продължение на две седмици зрителите ще станат свидетели на предварителните кастинги на кандидатите за слава, прослушванията на живо и изпитанията на участниците в къщите на съдиите. На 27 септември, точно в 20.00 ч. започва най-интригуващата част от шоуто – изпълненията на живо на класираните участници. Те ще се излъчват всяка седмица, във вторник и сряда.

Фермер търси жена

Първият епизод на романтичното риалити ще започне на 29 септември, в 20.00 ч. и ще се излъчва всеки четвъртък. Българското издание се утвърди като абсолютен рекордьор в сравнение с останалите държави, в които се излъчва в момента, като привлече в пъти повече кандидати за шоуто и претендентки за техните сърца.

Ники Кънчев под наем

Тази есен Ники Кънчев захвърля костюма и влиза в ново амплоа, за да помага на хората в разрешаването на техните проблеми. Предаването ще започне в началото на октомври и ще радва зрителите всеки делничен следобед, в 15.30 ч.

Разбий Иван и Андрей

Освен че ще се представят в нова светлина, тандемът Иван и Андрей хвърля ръкавицата към всички, които искат да се изправят срещу тях в една невиждана досега и много забавна битка. Предаването ще се излъчва веднъж седмично, в понеделник, а първият епизод ще видите на 26 септември от 20.00 ч.

Етажна собственост

Новият комедиен сериал на NOVA е своеобразно актуално огледало на настоящите наболели проблеми у нас. Зрителите ще имат възможността да погледнат себе си отстрани и да намерят свой отговор на въпроса, дали и как се е променил манталитетът на българина след прехода, в истински европеец ли се е превърнал или по-скоро в един модерен Бай Ганьо. Панелната комедия започва на 29 септември, в 21.00 ч. и ще се излъчва всеки четвъртък.

Изгубени в България

Премиерата на документалното риалити „Изгубени в България” ще бъде на 28 септември и ще се излъчва веднъж седмично от 21.00 ч. Предаване, в което вроденият позитивизъм на американците среща вроденото гостоприемство на българите.

Градски ченгета

Полицейско документално риалити, което ще се излъчва всеки петък. Предаването започва на 30 септември в 22.30 ч.

Аз обичам България

След успешната си премиера през пролетта, „Аз обичам България” ще зарадва зрителите с втори сезон на шоуто. Предаването започва на 30 септември и ще се излъчва всеки петък от 20.00 ч., но за радост на почитателите си ще бъде с 30 минути по-дълго.

Силни акценти в програмата на NOVA ще продължат да бъдат и вече утвърдените предавания като „Отечествен фронт”, „Карбовски директно”, „Горещо”, „Станция Нова”, „На кафе” и „Здравей, България”.

През есента NOVA ще продължи с излъчването на хитови сериали, сред които премиерните за родния ефир „Тайнствени афери“, „Синя кръв“, „Травма“ и „Млечният път”

Коментари (0)

Публикувано в на 13 септември 2011 г.