Ново по Диема: сериал, филм с Уесли Снайпс и документалистика с онлайн видео и снимки

Ново по Диема: сериал, филм с Уесли Снайпс и документалистика

Акценти от филмовата програма на Диема за 2 – 8 юли 2012 г.

От 02 юли, понеделник, всеки делничен ден от 18.30 часа по Диема
Теория за големия взрив – The Big Bang Theory
Сезон 4
САЩ/2010
В главните роли: Джони Галеки, Джим Парсънс, Кейли Куко, Саймън Хелбърг, Кунал Нейяр, Сара Гилбърт и др.
Изп. продуцент: Чък Лори, Бил Прейд

Гледай видео анонс онлайн

Леонард и Шелдън са блестящи физици, тип „гении”, които много добре разбират как работи Вселената. Нито едно от блестящите им умения обаче не им помага в общуването с хора, и особено с жени.

Всичко това започва да се променя, когато красавицата Пени се нанася в съседство до тях. Шелдън се чувства достатъчно щастлив, прекарвайки нощите си в игри с асоциалните си приятели. Въпреки това, Леонард вижда в Пени цяла нова вселена от възможности … включително и любовта.

В четвъртия сезон Шелдън ще се опита да изобрети технология, с помощта на която да внедри съзнанието си в един робот, Пени ще поиска от Леонард да се представи за неин приятел пред важен за нея човек, а Ейми ще открие, че изпитва чувства към бившия на Пени…Всичко ще завърши с още един съквартирант в къщата на двамата приятели.

4 юли, сряда, 22:00 ч.
Изкуството на войната (Art of war)
2000 / САЩ
Режисьор: Кристиан Дъгуей
В ролите: Уесли Снайпс, Доналд Съдърланд, Мори Чейкин, Ан Арчър и др.
Жанр: Екшън

Гледай видео анонс онлайн

Уесли Снайпс е в ролята на агента под прикритие Нейл Шоул, който трябва да разкрие международен заговор срещу САЩ в трилъра „Изкуството на войната”.

Въпреки че официално не съществува, Нейл Шоу е главният заподозрян за убийството на японския посланик. Шоу минава под прикритие, за да разкрие престъплението и да изчисти собственото си име. Оказва се обаче че ситуацията е доста по-заплетена и мистериозна. Шоу тръгва по следите на безскрупулен бизнесмен, когото подозира, че стои зад много по-голям международен сценарий, а единственият човек, на когото има доверие, е красивата преводачка Джулия Фанг.

От неделя, 08.07.2012, събота и неделя от 15.30 часа по Диема
Смортоносен боец – Deadliest warrior
Сезон 3
САЩ/2011
По идея на: Маркс Гайгер
В ролите: Джеф Десмулин, Арманд Дориан и Макс Гайгер
Жанр: документален

Гледай видео анонс онлайн

Продукцията изправя един срещу друг най-добрите войни, които цивилизацията е познавала досега, в битка един срещу друг – честна и безпристрастна.

Специалисти и експерти в бойното изкуство от световна класа анализират действията и уменията на тези бойци, което завършва със сблъсък „лице в лице”, а накрая ще трябва да бъде избран най-непобедимия на военното поле.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юли 2012 г.